in

Deze stervende moeder heeft maar maanden te leven – ze wordt dan gered door de nieuwe vrouw van haar ex-man

Niemand wil horen dat ze met kanker gediagnosticeerd werden, maar als je dan hoort dat je nog maar een paar maanden te leven hebt, is dit waarschijnlijk één van de slechtste berichten die je ooit kunt krijgen.

Toen Nicola Hitchen in maart hoorde dat ze baarmoederhalskanker had, gaven de artsen haar nog vier maanden om te leven. Dit nieuws kwam als een schok voor haar.

Maar in plaats van het doodvonnis van de artsen te accepteren, koos ze ervoor om een specialist uit Turkije te contacteren om specifieke chemotherapie te starten. Ze boekte vijf behandelingen van elk tien dagen, en na het eerste onderzoek kon worden gezien dat de kanker niet uitgezaaid was.

The Independent schrijft dat ook de grootste tumor bijna verdwenen was, dat de andere tumoren in haar lever en rug waren gekrompen en dat de tumor in haar long volledig verdwenen was.

Lees ook  Albert Heijn wint met 'buik-billen-bonus' prijs voor irritantste reclame van 2017

Maar de behandeling was niet gratis en Nicola realiseerde zich snel dat ze niet genoeg geld had om voor alle vijf de behandelingen te betalen. Ze moest nu dus ongeveer 90.000 euro bijeen schrapen – geld dat noch zij of haar gezin had.

En dit is het moment waarop de nieuwe vrouw van haar echtgenoot in actie schoot.

Claire Hitchen is de stiefmoeder van haar zoontjes, en ook de echtgenote van haar ex-man. En toen haar werd verteld dat Nicola geld nodig had om in leven te blijven, wist ze wat ze moest doen. Ze besloot toen om een online collectie te lanceren om geld te verzamelen voor haar behandeling.

“Er is geen alternatief – de jongens hebben hun moeder nodig en ze verdient een kans om ze te zien opgroeien tot mannen die hun eigen gezin hebben”, zo schrijft Claire op de website van de collectie.

Lees ook  Zo ziet de 18-jarige dochter van Humberto Tan er vandaag de dag uit:

Op het moment van schrijven is bijna de helft van de 90.000 euro die nodig zijn verzameld en de som wordt steeds groter. Nicola kan nu niet geloven hoeveel mensen hebben bijgedragen in het verzamelen van dit bedrag.

“Ik ben helemaal overweldigd. Iedereen, vooral Claire, was geweldig. Ik dacht niet dat mensen me zo leuk vonden,” zo zegt Nicola tegen The Independent.

Het initiatief van Claire om Nicola een kans te geven om te worden behandeld is echt bewonderenswaardig. Klik hier om meer te weten te komen over de campagne die Claire heeft opgezet om Nicola’s leven te redden!

Kijk hoe kerel ternauwernood een vallende kat redt door alleen maar z’n rugzak te gebruiken.

Vermist blind hondje na vier dagen weer teruggevonden in de Gelderse bossen