in

Deze stervende moeder gooide haar baby in de wc om het leven van haar dochter te redden.

Jessica Arrendale zat zoals elke moeder boordevol dromen gevuld met hoop voor een prachtige toekomst voor haar zes maanden oude baby. Maar toen een dolle schutter haar en haar baby wilde doden, redde ze haar baby op de meest geweldige manier!

Op een ochtend werd haar partner Antoine erg gewelddadig en Jessica wist dat hij haar en haar baby wilde vermoorden. Wat dit slachtoffer van huiselijke geweld deed, is schokkend en kan nog het best als een MIRAKEL omschreven worden!

Lees ook  Vrouw rijdt huis binnen en laat briefje achter: ‘We regelen dit nog wel’

Hoewel ze met een baseballknuppel werd geslagen en neergeschoten was, vond ze toch nog een manier om haar baby te redden.

Nadat ze een oproep hadden gekregen over schoten, arriveerde de politie ter plaatse. Na 14 uur durende onderhandelingen kon de politie het huis binnendringen. Daar moesten ze vaststellen dat Antoine zich in de slaapkamer ondertussen van het leven had beroofd.

Lees ook  Gaby Blaaser begint het jaar 2020 met meest pikante foto óóit!

Helaas vonden ze het levenloze lichaam van Jessica over het toilet gebogen.

Maar ze waren geschokt over wat ze IN het toilet vonden.

Omwille van deze onwaarschijnlijke schuilplaats en afgeschermd door het lichaam van Jessica kon het leven van de baby gespaard worden voor het geweld van de vader.

Moederkat ziet een eenzame puppy – haar reactie ontroert iedereen

“Mijn dochter heeft zich per ongeluk doodgeschoten”, beweerde haar vader. Dan ontdekt de politie wat er echt was gebeurd