in

Deze siroop stopt een hoest onmiddelijk: gember tijm hoestsiroop

Tijm is een krachtig en effectief ontsmettingsmiddel en kan zowel uitwendig als inwendig worden gebruikt om infecties te bestrijden.

Een van de beste kruiden remedies tegen verkoudheid. Het wordt vaak gebruikt om verkoudheid te voorkomen en als een spoeling voor de behandeling van keelpijn en mondinfecties.

Zelfs de grote reguliere merken voor mondwater, zoals Listerine heeft een “natuurlijke” tegenhanger uitgebracht die ook tijmolie en minder alcohol bevat. De grote conventionele fabrikanten konden niet eeuwig de effectiviteit van natuurlijke plantaardige stoffen negeren toch?

Bovendien willen ze dat mensen zoals jij hun spullen blijven kopen en meer mensen elke dag worden wakker en gaan op zoek naar natuurlijke, niet-giftige alternatieven!

Lees ook  Teruggaan naar je ex kan schadelijk zijn voor je gezondheid

Tijm maakt ook een fijne thee voor het behandelen van hoest en borstklachten en wordt gebruikt in veel antischimmelmiddelen. Zoals veel kruiden is het ook rijk aan antioxidanten. Leer hieronder een krachtige hoestsiroop maken.

Gember Tijm Hoestsiroop

Ingrediënten:

3/4 kop rauwe honing
1 1/2 kopjes water (je kunt eventueel nog een 1/2 kop toevoegen, afhankelijk van de consistentie)
2 handvol verse tijm
1 knokkel van gemalen gember

Instructies:

Doe de tijm en gember in een pan, water toevoegen, breng het aan de kook en laat het 5-10 minuten sudderen. Voeg de rauwe honing zachtjes toe, laat de siroop 30-60 minuten rusten en zeef het dan. Op dit punt kun je ervoor kiezen om het op te slaan of de volgende stap nemen, omdat sommigen denken dat je honing niet moet opwarmen.

Lees ook  Heb je na deze video nog steeds trek in Kipnuggets?

Zet de gefiltreerde siroop terug op het vuur en breng aan de kook. Haal van het vuur af, laat afkoelen en bottel de siroop. Bewaren in de koelkast.

Dosering:

Volwassenen 3-5 eetlepels per dag

Kinderen 3-5 theelepels per dag

Barbie gaat lekker los tijdens Miss InterGAYlactic 2018

Chinese man heeft 420 nierstenen verwijderd na het eten van te veel tofu