in

Deze school voert opnieuw “billenkoek” in om ongehoorzame kinderen te straffen – Ben jij het hiermee eens?

Onlangs werd op een school in de VS opnieuw een oude traditie geïntroduceerd, waarvan experts niet dachten dat het ooit nog zou terugkeren.

We hebben het over een bepaalde vorm van bestraffing – billenkoek.

De Amerikaanse staat die stemde voor het invoeren van billenkoek is Texas.

Het idee is dat student die zich misdragen bij wijze van bestraffing met een voorwerp op de billen worden geslagen.

De terugkeer van deze bestraffing zorgde voor controverse – met sommigen die de beslissing toejuichen en anderen die tegen zijn.

De Three Rivers Independent School in het zuiden van Texas is de eerste school die zijn leraars van paddels zal voorzien, omdat ze denken dat het hun kinderen discipline zal bijbrengen – hoewel er niet meteen wetenschappelijk bewijs voorhanden is dat hun schoolprestaties er met billenkoek op vooruit gaan.

Lees ook  Zo zien de kinderen van Peter R. de Vries eruit

Heel wat ouders zijn het idee echter genegen. Volgens American Web Media zijn vele ouders wel te vinden voor het idee om traditionele disciplinemaatregelen terug in te voeren. Ze beweren dat het effectief kan zijn om ongehoorzame kinderen te bestraffen.

Ouders die zich hier niet in kunnen vinden, kunnen ervoor opteren om uit de “regeling” te stappen om ervoor te zorgen dat hun kinderen geen billenkoek krijgen. De school en de staat zijn er zich van bewust dat niet alle ouders akkoord zijn met deze vorm van bestraffing.

“Als de ouders het niet oké vinden, is dat het einde van de discussie”, zegt overste Mary Springs.

Lees ook  94-jarige doodsbang wanneer vreemde in haar huis inbreekt. Dan beseft ze dat hij haar leven redde.

De VS Minister voor Onderwijs, John B. King Jr., is een notoir tegenstander van deze praktijk. Een van de redenen daarvoor is dat het statistisch bewezen zou zijn dat zwarte kinderen hier vaker het slachtoffer van zouden worden.

Maar Andrew Amaro van de Three Rivers Independent School is laaiend enthousiast over de invoering van de praktijk. Hij vertelt hoe effectief het voor hem was toen hij als kind opgroeide. “Voor mij was het een onmiddellijke reactie. Ik wist dat ik me niet in de nesten mocht werken want anders volgende er een klap op de billen.”

Wat vind jij van dit idee? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Babysitter hoort voetstappen en beseft dat ze niet alleen zijn. Dan bekijkt papa de bloedstollende bewakingsbeelden.

Ouders zijn razend nadat een buurman de stekker uit het springkasteel trok waardoor de kinderen gevangen zaten.