in

Deze pleegvader heeft al 10 kinderen begraven, maar de reden waarom zal je hart verwarmen

Mohamed Bzeek is echt een oprechte, goedhartige man. Na het lanceren van een campagne om geld in te zamelen voor zijn missie, heeft zijn verhaal zich over de hele wereld verspreid – en de reden waarom kunnen we goed begrijpen.

De laatste 20 jaar heeft hij meer dan 80 pleegkinderen in huis genomen. Pleegkinderen die anders geen familie zouden hebben gehad. Kinderen die ziek zijn en soms zelfs dodelijk ziek zijn.

– Er zijn veel kinderen waar niemand voor wil zorgen. Kinderen die binnenkort zullen sterven, niemand wil iets met de dood te maken hebben, zo vertelt Mohamed.

Lees ook  Net getrouwde echtgenoot eist scheiding tijdens huwelijksfeest- een gigantische vechtpartij breekt uit

Het is toen hij zijn vrouw, Dawn, ontmoette dat hij zijn eerste ontmoeting met een pleegkind had, zo schrijft de LA Times. Dawn was geïnspireerd door haar eigen ouders en had eerder meerdere pleegkinderen geadopteerd, en toen Mohamed en Dawn trouwden, bleven ze hulpbehoevende kinderen helpen.

Na een tijdje begonnen ze zich te concentreren op het helpen van zieke pleegkinderen, maar toen Dawn zelf ziek werd, werd het te stressvol voor hun relatie. Ze scheidden in 2013 en slechts een jaar later stierf Dawn.

Lees ook  12-jarig meisje stierf 2 dagen nadat ze op de schoolbus een snack had gegeten.

Toen Mohamed onlangs kanker ontdekte, besefte hij hoe moeilijk het was om dergelijke moeilijke tijden door te brengen zonder familie of steun, en dit heeft hem ervan overtuigd zijn missie verder te blijven volgen.

Bekijk het filmpje hieronder om Mohamed in zijn eigen woorden te horen vertellen over de kinderen die hij opvangt en verzorgt. Deel dit artikel en verspreidt zijn boodschap zodat Mohamed de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft om zijn werk verder te zetten!

Vrouw met handicap moet uur lang wachten totdat ze naar toilet in vliegtuig mag

Truckchauffeur in shock wanneer moeder deur van restaurant opengooit – draait zich om en beseft dat het om een noodgeval gaat