in

Deze motorrijder filmt een bestuurder die gevaarlijk van de weg afrijdt – ze ontdekken dan wat de oorzaak is

Een motorrijder die op weg naar huis aan het rijden was, werd onlangs getuige van een heel vreemde gebeurtenis toen hij een auto op de snelweg opmerkte die zich vreemd gedroeg. Maar gelukkig kon de bestuurder van de auto door een grote dosis geluk en een snelle reactie, het overleven.

Het hele evenement werd gefilmd met een camera die de motorrijder op de helm had gemonteerd toen hij een auto zag die van de weg afreed. De auto was duidelijk beschadigd en de bestuurder reed tot recht tegen een lantaarnpaal, maar bleef gewoon rijden.

Lees ook  Geweldig nieuws: Nieuwe Amerikaanse wet maakt het een misdrijf om honden in de koude buiten te laten.

Hij schreeuwt en roept naar de bestuurder om de auto te stoppen, maar er volgt helemaal geen reactie. De chauffeur gedraagt zich vreselijk vreemd en geeft steeds meer gas.

Dan komt de auto tot stilstand. En wanneer de motorrijder de deur opent en probeert te communiceren met de man, reageert hij nauwelijks. Ondanks dat beide airbags zijn geopend door de botsingen, is de bestuurder zelf niet gewond.

 

Meer mensen komen dan helpen, en ze vermoeden dat de man diabetisch is of een beroerte heeft gehad, wat zijn vreemde gedrag zou kunnen verklaren.

Lees ook  Baby van vijf maanden valt continu om – totdat zijn grote vriend het even voordoet!

Nadat ze de man uit de auto hebben verlost en de zorgverleners ter plekke zijn aangekomen, kon hij naar een ziekenhuis worden gebracht, waar later werd vastgesteld dat hij een beroerte had gehad.

Wat een geluk dat de motorrijder en de andere bestuurders snel genoeg waren en niet meteen tot de conclusie kwamen dat hij alcohol had gedronken of drugs in zijn lichaam had. Dankzij deze snelle actie kon de man op tijd hulp krijgen en is niemand gewond geraakt bij dit ongeval.

Deze 28-jarige vrouw leed aan buikpijn – ze heeft nu ongewoon veel lichaamshaar

Het paar is 67 jaar getrouwd – hun laatste momenten samen zijn hartverscheurend