in

Deze moeder ziet haar zoon op zijn knieën zitten in de winkel – ze is dan ontroerd als ze ziet waarom

Het verliezen van je moeder in de supermarkt, dat is een nachtmerrie voor alle jonge kinderen. Het is daarnaast ook een ongelooflijke stressvolle situatie voor de ouders. Dit is precies wat er gebeurde tijdens de vorige zomer voor een moeder en zoon. Gelukkig vond ze de jongen na een paar minuten zoeken, maar op een heel onverwachte plaats, zo schrijft FaithTap.

De zoon was tijdens een winkeldag weggelopen en toen de moeder ontdekte dat haar zoon niet te vinden was, raakte ze in paniek. Ze begon meteen naar hem te zoeken en na een paar minuten zag ze hem knielen voor voor een plank die aan de muur ging in de winkel.

Lees ook  319 doden op één dag in Lombardije: “Gezondheidssysteem gaat definitief instorten”

Aanvankelijk begreep ze niet goed wat hij voor deze plank aan het doen was, maar toen ze dichterbij kwam begreep ze precies wat zijn bedoeling was.

Dit soort plakkaten zijn een veel voorkomend iets in voedingswinkels in de Verenigde Staten, waar foto’s worden afgebeeld van vermiste kinderen in de omgeving. Op het bord stond het volgende: “Elke seconde telt.”

Stille minuut

Haar zoon had dit bord zien hangen en hoewel hij zelf niets kon doen aan de verdwijning van deze kinderen, besloot hij te gaan zitten en een stille minuut te houden en te bidden om te vragen of de kinderen terug gevonden zouden kunnen worden.

Lees ook  Deze 13-jarige jongen bouwt zijn eigen huisje – als je dan de binnenkant ziet wordt je sprakeloos

De jongen is nauwelijks tien jaar oud, maar hij beseft de ernst van dit alles en besloot om op deze manier zijn steentje bij te dragen.

De moeder deelde de afbeelding toen op Facebook en deze werd sindsdien gedeeld door honderdduizenden mensen. Velen vertellen in de comments dat ze samen met hem zullen bidden, terwijl andere ook willen meegeven dat het helemaal niet uitmaakt of je religieus bent of niet – het toont gewoon dat hij een goede medemens is.

Ondanks de jonge leeftijd van de jongen, heeft hij het hart op de juiste plaats. De wereld zou een betere plek zijn mochten er meer mensen zijn zoals hem!

Ouders geven zoektocht nooit op als 3-jarig dochtertje verdwijnt en vinden haar 24 jaar later terug

2 motorrijders ontdekken opgekauwde kist in verlaten veld: kijken naar binnen en schrikken van wat ze zien