in

Deze moeder werkt als een stripper en speelt in p*rnofilms: “Het maakt me een betere moeder”

Helaas is er een algemeen verschijnsel waar moeders kritiek krijgen omdat ze te veel werken en niet genoeg thuis zijn bij de kinderen.

Dit leidt er vaak toe dat degenen die werken en tegelijkertijd eigenlijk geweldige moeders zijn, te zelfkritisch zijn en nooit denken dat ze voldoende zijn.

Een vrouw uit Portland, Oregan, heeft veel kritiek gekregen, maar niet omdat ze te veel werkt, maar vanwege de industrie waarin ze werkt.

Elle Stanger heeft een enigszins ongewoon beroep – toch voor de meesten onder ons. De 31-jarige werkt als een stripper, erotica schrijfster, speelt in p*rnofilms en is moeder van een vijf jaar oude dochter.

– Ik werk drie dagen per week in een stripclub, ik werk soms via de webcam, ik schrijf erotische verhalen en verkoop mijn eigen p*rnofilms, zo vertelt ze tegen Barcroft TV.

Lees ook  Vrouw waarschuwt vanuit zwaarst getroffen streek van Italië: “Volg de maatregelen op: je wilt écht niet in onze situatie belanden”

Ze heeft echter niet verteld waar ze precies werkt, vanwege haar vijf jaar oude dochter.

– Ik heb mijn dochter verteld dat ik dans, met mensen praat en grapjes maak voor geld.

Ze noemt zichzelf een ‘niet-erkende ondergoedtherapeut’ en vertelt Barcroft TV hoe haar baan haar tot een meer zorgzame ouder maakt, zo schrijft The Sun.

– Werken met s*ks maakt me een beter mens omdat ik meer empathie heb ontwikkeld. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het verbeteren van anderen, zo vertelt ze aan Barcroft TV.

Elle is trots om zichzelf een feministe te noemen en werkt veel met campagnes om aandacht te schenken aan s*ksueel geweld en benadeling van vrouwen.

Er zijn echter velen die Ellie’s levenskeuze bekritiseren en, bovenal, haar beroepen geen goede match vinden met de rol van moeder. Maar Elle zelf ziet geen problemen met de combinatie van haar werk en haar rol als moeder.

Lees ook  De politie heeft wrede tieners geïdentificeerd, die hun hond zonder genade schopten en sloegen

– Als ik een moeder ben, ben ik een moeder, als ik in de volwassen wereld ben, doe ik mijn baan voor volwassenen – die dingen overlappen niet met elkaar.

Haar 31-jarige partner Bryan ziet ook geen probleem met haar beroepskeuze en geeft haar volledige steun. De twee ontmoetten elkaar op een avond toen hij de stripclub bezocht waar Elle werkt.

– Elle is een goede moeder, want ze zou zowat alles doen voor haar kind en het welzijn van haar dochter heeft 100% prioriteit, zo zei Bryan tegen Barcroft TV.

Elle hoopt nu meer mensen te overtuigen om te laten zien dat ze dit beroep kan hebben, en ook een feministe en goede moeder kan zijn.

Deze klant werd ervan beschuldigd zijn eigen jas te hebben gestolen, maar het personeel had er toen spijt van

10-jarig meisje viert haar verjaardag in het bejaardentehuis