in

Deze moeder werd boos over de tekst op een waslabel: “Ik dacht dat het een grap was, maar dat was het niet”

Sian Robson’s 13-jarige dochter, Caitling, had net een nieuw nuts gekocht van de kledingketen genaamd Missguided toen ze werd verrast door wat op het het label in de muts stond, zo schrijft The Sun.

“Mijn dochter liet me het label zien omdat het echt deprimerend is. Er stond iets wat we niet hadden verwacht te zien, zo legt Sian uit aan The Sun. Het is echt te gek om te geloven.

Op het label in de muts stonden vrij gebruikelijk wasinstructies – gevolgd door deze regel: …of geef deze gewoon aan je moeder, zij zal die dan wassen.

– Ik begreep niet waarom ze dit zouden doen. Ik heb hun website bekeken en daar zeggen ze dat ze “girl power” zijn, zegt ze boos tegen The Sun.

Ze is van mening dat het een stereotiep beeld is dat het de moeder is die voor de huishoudelijke taken zorgt. Ze legt verder uit dat de ze vindt dat Missguided moet beseffen dat iedereen, mannen en vrouwen, moeten worden aangemoedigd om huishoudelijke taken uit te voeren.

– Bovendien zijn er veel kinderen die geen ouders meer hebben, het is dus volledig krankzinnig om dit te schrijven”, zo concludeert Sian.

Ben je het met haar eens, of denk je dat ze overdreven reageert? Laat maar weten in de comments!

Lees ook  Verdachte voor neersteken 73-jarige vrouw overleden in ziekenhuis

Deze 18-jarige man werd gekweld door hevige buikpijn totdat een positieve zwangerschapstest alles verklaarde

Dode koala vastgenageld teruggevonden aan houten paal: “Ik moest bijna kotsen”