in

Deze moeder roept iedereen op: Help mijn drugsverslaafde zoon niet, want dan zal hij sterven

Haar zoon is drugsverslaafd en de moeder is wanhopig. En daarom heeft ze besloten een oproep te doen aan het publiek, die misschien ongewoon lijkt. De brief werd gepubliceerd in het tijdschrift Wales Online.

Sinds zijn dertiende heeft haar zoon problemen met drugs toen hij door een aantal oudere vrienden voor de eerste keer werd uitgenodigd om cannabis te roken. Sindsdien zijn de problemen groter geworden, maar hij heeft altijd geweigerd om hulp te ontvangen.

Hij heeft geweigerd met iemand op school te praten en weigert te luisteren naar zijn moeder.

Al geruime tijd woont hij in Cardiff, Wales, en hoewel zijn moeder heeft geprobeerd hem te helpen, ziet ze dat hij liever voor een leven op straat kiest, alleen zo krijgt hij zijn geliefde drugs.

“Ik heb hem opgevangen toen hij geen controle over zijn lichaam had vanwege mefedron, slaappillen, cannabis, heroïne, enzovoort.”

“Mijn zoon is een drugsverslaafde. Verslaafden hebben hun drugs dagelijks nodig. Ze kunnen niet op een lange termijn denken. Ze kunnen de realiteit niet onder ogen zien. Ze nemen drugs om zich beter te laten voelen.”

Lees ook  Man (76) overlijdt na val in beerput

“Dus als je kleding aan mijn zoon geeft, houd hem dat warm die dag en de volgende dag. Als je eten aan mijn zoon geeft, zul je hem die dag en de volgende dag helpen. Als je mijn zoon geld geeft, steun je zijn drugsmisbruik die dag en de volgende dag.”

“Maar niets van dit alles zal hem op de lange termijn helpen, omdat geen van deze oplossingen een lange termijn oplossing is. Je helpt mijn zoon op die manier om te voorzien in zijn behoeften met snelle oplossingen.”

Ze schrijft dat hij de absolute bodem moet bereiken voordat hij kan voelen dat hij iets moet veranderen. Als hij constant aan zijn behoeften van de dag voldoet, is de kans minimaal dat hij de kracht heeft om iets aan zichzelf te doen.

Lees ook  Baby’tje ligt lief te slapen op de schoot van de Kerstman – dan laat hij alle omstanders lachen

Ze roept op dat iedereen moet beseffen dat wanneer ze denken dat ze hem verhinderen te bevriezen of te verhongeren, ze in plaats daarvan het alles erger maken.

Ze vraagt in plaats daarvan de organisaties te steunen die werken om mensen zoals haar zoon te helpen.

“Help me alsjeblieft zodat mijn zoon de volgende kerst bij mij kan zijn, en niet in zijn graf,” zo concludeert ze haar brief.

Het is niet altijd even makkelijk om te weten hoe met dergelijke situaties om te gaan. Je wilt helpen, maar je weet niet altijd hoe. Maar een tip is om organisaties te steunen die werken met daklozen en daar ervaring in hebben. Dan weet je zeker dat je geld goed zal besteed worden.

Deel dit artikel om deze belangrijke boodschap te verspreiden!

Baasje omhelst hond na zware operatie, wat een aandoenlijke beelden!

Deze zesjarige verdient 11 miljoen dollar per jaar en we willen allemaal zijn baan