in

Deze moeder plaatst foto’s van haar tweeling, maar mensen zijn dan verbaasd over hun verschillende huidskleur

Wanneer je zich een tweeling inbeeldt, dan stel je zich twee personen voor die bijna niet van elkaar te onderscheiden zijn. Maar dat is niet hoe de genetica altijd werkt. Dit was het geval voor de tweeling van Clementina Shipley, de moeder van Gabriella en Isabella.

De jonge moeder plaatste enkele foto’s van haar tweeling op haar Instagram-account genaamd littlestronggirls. Maar al snel vroegen mensen zich af waarom de huidskleur van beide kinderen verschillend is. Gabriella en Isabella zijn absoluut mooi en hebben enkele gelijkenissen. Maar hun huidskleur is echter verschillend.

Lees ook  Crowdfundingcampagne redt ontsnapte koe Hermien van de slachtbank.

De ouders zijn namelijk van Afro-Amerikaanse afkomst. En de tweeling werd geboren uit twee verschillende eicellen. Op Instagram deelde de moeder dan foto’s van de tweeling.

Tegen Essence, een Amerikaans tijdschrift vertelde ze het volgende:

“We waren gepassioneerd en wilden daarom de foto’s delen van onze baby’s. Want de tweeling toont hoe de genen van ouders gemengd kunnen worden, en we zo een unieke tweeling hebben. We hebben dan ook veel liefde ontvangen via de comments op de posts.”

“De meeste mensen zijn positief. Maar we hebben ook negatieve opmerkingen ontvangen over hun huidskleur.” Vertelt de moeder tegen Essence.

Lees ook  Hartverscheurend: oudere vrouw staart naar lege schappen, voordat ze in tranen uitbarst

De baby’s zijn 7 maanden oud en de ouders zijn geschokt over de boosaardigheid van sommige mensen die commentaar geven. De baby’s zijn uiterst mooi, onafhankelijk van hun huidskleur. Het paar besloot daarom om zich op het goede te concentreren en willen hun best doen om de kinderen alles te geven wat ze nodig hebben.

Dit is geen gewone tweeling, dat is zeker! Deel dit artikel op Facebook als je deze tweeling ook geweldig mooi vindt!

Hond blaft boos naar buik van baasje – dan ontdekt dokter het ondenkbare

Eerlijke persoon laat excuusbriefje en bijdrage achter na het per ongeluk kapot maken van achterlicht fiets