in

Deze moeder liet haar 15-jarige dochter een tatoeage plaatsen en nu legt ze uit waarom

Diana Register liet haar 15-jarige dochter een tattoo plaatsen twee jaar nadat haar man Chad aan kanker was overleden. Nu legt ze de reden achter de beslissing uit en waarom het haar niet kan schelen wat anderen denken.

Tatoeages worden al duizenden jaren geplaatst en zijn al lang een manier voor mensen om belangrijke gebeurtenissen in iemands leven te vereeuwigen. Maar sommigen vinden echter dat dit fenomeen wat uit de hand gelopen is en soms te impulsief wordt gedaan zonder dat een bepaalde tattoo eigenlijk een echte betekenis heeft.

Dit is de reden waarom Diana Register aanvankelijk sceptisch was toen haar 15-jarige dochter Kaitlyn vroeg of ze een tatoeage mocht plaatsen. Haar dochter was immers pas 15 jaar oud en tegen Love What Matters legt ze uit hoe ze nu naar de situatie kijkt.

Toen Diana haar dochter vroeg waarom ze een tatoeage wilde plaatsen, besefte ze dat het niet ging om het volgen van een trend, om indruk te maken op haar vrienden of om te rebelleren – Kaitlyn wou haar overleden vader Chad eren.

Lees ook  Een kind valt in gorillaverblijf in de dierentuin – dan komt er een enorme gorilla aanlopen en houdt iedereen zijn adem in

Ze zei dat ze een heel kleine, zeer geschikte tatoeage wilde zetten om haar vader te eren, die stierf aan de gevolgen van kanker toen ze 13 jaar oud was, zo vertelt de moeder tegen Love What Matters.

Kaitlyn’s oudere zus Savanna had eerder al hetzelfde gedaan toen ze een tatoeage met de Romeinse cijfers voor 1-4-9, I IV IX, had laten tatoeëren. Chad werkte als politieagent en 1-4-9 was het nummer op zijn badge. Tijdens zijn ziekte werd 1-4-9 een symbool van de moed, kracht en hoop die Chad liet zien.

Kaitlyn en haar vader waren heel close, en op de avond dat Chad stierf, stond de 13-jarige Kaitlyn aan zijn zijde. Diana vertelt dat ze haar dochter had gezegd dat ze haar vader niet in die staat hoefde te zien, maar Kaitlyn was vastberaden – ze zou hem niet alleen laten.

– Ze ging recht zitten, droogde haar gezicht, slikte hard, pakte zijn hand en zei dat hij kon gaan. Ze vertelde hem dat het goed was geweest. Ze hield zijn hand vast toen hij zijn laatste adem uitblies.

Lees ook  Steeds meer virus doorgespoeld: “We pissen en kakken riool vol met corona”

Zowel zijzelf als haar oudere dochter hebben nu een tattoo om hulde te brengen aan Chad, en na te hebben nagedacht over de vraag van haar 15-jarige dochter, liet ze Kaitlyn eindelijk een tatoeage laten plaatsen.

– Ja, ik laat mijn 15-jarige dochter een tatoeage plaatsen en nee, het kan me niet schelen wat iemand denkt, zo legt de moeder uit.

De tijd na Chad’s dood was gevuld met veranderingen in het leven van Kaitlyn. Ze verhuisde, veranderde van school en maakte nieuwe vrienden terwijl ze een hobby als cheerleader begon en de districtskampioenschappen won voor haar leeftijd en klasse. Moeder Diana is zowel trots als onder de indruk van haar dochter en vertelt het volgende tegen Love What Matters:

– De dingen waar ze heeft moeten doorgaan en de manier waarop ze het heeft overleefd, is de exacte definitie van alle dingen waar Chad voor stond: sterk, moedig en vol hoop.

Deze vrouw dacht dat de diarree te wijten was aan stress totdat de dokter zei dat het levensgevaarlijk was

Mama plette haar baby dood nadat ze dronken in slaap was gevallen.