in

Deze mijnwerker doet een cover van de klassieker van Simon en Garfunkel – het resultaat is echt uniek

Niet iedereen durft zijn eigen interpretatie geven aan deze onsterfelijke klassieker van Simon en Garfunkel. De kans dat je op je bek gaat is natuurlijk vrij groot. Maar het kan natuurlijk ook heel mooi gedaan worden.

Todd Hoffman is iemand die van muziek houdt, maar dat is niet waarvoor hij bekend staat. Hij is namelijk bekend door zijn deelname aan de televisieserie genaamd “Gold Rush“. In deze serie worden werknemers die in de mijnbouw werken gevolgd.

Lees ook  Kennen we Nikki (21) al? De bloedmooie Miss Gelderland 2019:

Maar er waren maar weinigen die zich ervan bewust waren dat Tod eigenlijk ook een ongelofelijk muzikaal talent is. In een video die hij enkele maanden geleden op YouTube plaatste, doet hij een eigen interpretatie van het meesterwerk ‘The Sound of Silence’ van Simon & Garfunkel.

Er zijn maar weinig mensen die dit klassieke nummer durven coveren, maar Tod doet dit echt goed.
Onder de video schrijft hij het volgende:

– Hier is een korte video die Brian heeft gefilmd toen ik mijn cover uitvoerde. Het was het moeilijkste nummer tot nu toe. Het voelt alsof ik aan het verbeteren ben, maar ik heb nog een lange weg te gaan voor ik ben waar ik wil komen.”

Lees ook  Woningzoekende Mary (60) uit Vleuten is het zat en maakt statement: ze zet haar verlamde man op straat

Nu werd het clipje door miljoenen mensen bekeken, en we begrijpen waarom.

Je kunt het nummer zelf zien in de video hieronder, vergeet niet om het filmpje met je vrienden op Facebook te delen als je Tod’s interpretatie ook geweldig vindt!

Na 5 uur vallen ze het huis binnen om van balkon hangende hond te redden.

Onderzoek wijst uit: dít is de allergelukkigste stad van Nederland!