in

Deze medewerker denkt dat niemand hem ziet als hij deze gehandicapte vrouw helpt, maar een dokter filmde alles

We hebben allemaal wel van die momenten waar niemand ziet wat je doet of hiervoor waardering toont. Maar dit doet er niet toe, we zouden dit niet anders doen mochten mensen wel meekijken.

Dit was het geval voor deze medewerker die, zoals vertelt wordt door Associated Press niet wist dat hij werd gefilmd.

Hij benaderde een vrouw in een rolstoel die net als elke andere klant naar het restaurant was gekomen. Ze wilde een goede maaltijd eten, maar haar handicap maakte het moeilijk voor haar. Ze kon haar bestek niet vasthouden om zelfstandig te eten.

Ze zat aan de tafel en leek te wachten. Plotseling stopte een jongeman naar haar toe. Op dat moment realiseerde hij zich haar situatie en wat ze nodig had.

Lees ook  Niemand geloofde hem toen hij het Ochtendritueel van dit eendje beschreef. Dus filmde hij DIT!

Het was een dokter die in het restaurant was, getuige van de scène, die besloot dit te filmen. Zonder zich ervan bewust te zijn dat hij in de gaten werd gehouden, realiseerde de medewerker zich dat de vrouw niet alleen kon eten en dat hij moest stoppen en en haar moest helpen. Hij greep toen het bestek en hielp haar eten.

De klanten waren zeer verrast door deze scène en een van hen filmde het dus. Pas later hoorde hij dat de dokter alles op zijn telefoon had opgenomen.

Lees ook  Man vindt 500 dollar in pinautomaat en geeft het terug aan 92-jarige vrouw – dan ontstaat een sneeuwbaleffect

De jonge werknemer heeft niet geprobeerd om een goede daad te doen of erkenning te krijgen. Hij deed gewoon wat voor hem normaal leek in een deze situatie. Hij stak zijn hand uit naar iemand in nood en bood zijn hulp aan zonder iets terug te verwachten.

Bekijk het ontroerende moment in de onderstaande video. Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn, maar helaas is dit niet altijd het geval. Deel dit verhaal met vrienden en familie als je dit ook vindt!

De gorilla krijgt twee nieuwe maatjes voor haar verjaardag, haar reactie is prachtig!

Onbekende probeert geld uit te nemen – voelt dan plots iets in zijn hand en snelt naar de bank