in

Deze man wilde weten waarom zijn vrouw elke avond zo moe was, dus bespiedde hij haar een dag lang. DIT ontdekte hij…

Dit is een kortfilm uit Japan die bewustwording en antwoorden aanreikt op de volgende vraag: “Wie draagt de zwaarste last? Vrouwen of mannen?”

Vaak wordt aangenomen dat dit de man is. Uiteraard, wanneer het aankomt op het harde werk, het zware tillen en lange werkuren, zijn mensen geneigd om de man te antwoorden. Maar langs de andere kant, is dat echt zo? Laten we deze materie even van naderbij beschouwen.

Lees ook  Rico Verhoeven wil voor derde keer de ring in met Badr Hari

De mensen in de straten van Tokyo werden getest op wie er nu letterlijk de zwaarste last draagt. Op 100 mannen en vrouwen werd onthuld dat de vrouw gemiddeld 7,2 kg draagt, wat twee keer zo zwaar was dan de last die mannen dragen op een gewone werkdag. Bovendien droeg 18% van de vrouwen meer dan 15 kg!

Lees ook  Oss rouwt en huilt! Honderden Ossenaren OP DE BEEN!

In deze kortfilm zijn we getuige van het leven van een jonge moeder in Tokyo, samen met haar echtgenoot en zoon. De echtgenoot kijkt stiekem toe vanuit een bestelwagen en krijgt eindelijk een beeld van hoe de dagelijkse routine van zijn vrouw eruitziet.

Wie draagt volgens jou de zwaarste last?

DEEL deze fascinerende video met iedereen die je kent!

Ze hadden 30 negatieve zwangerschapstesten gehad. Op de verjaardag van zijn overleden moeder krijgen ze eindelijk een mirakel.

Tiener met falende hartkleppen stort in als mama haar vertelt dat ze hun ziekenhuistassen opnieuw moeten pakken.