in

Deze man vindt een onwaarschijnlijk detail op de achtergrond van een 18-jarige foto van zijn vrouw

Deze man was eerder in maart de werkkamer van zijn schoonmoeder aan het schoonmaken, toen hij een 18-jarige foto van zijn vrouw terugvond. Maar wanneer hij de man op de achtergrond zag, realiseerde hij zich waarom die er bekend uitzag.

Een paar, genaamd Mr. Ye en Ms. Xue, ontmoetten elkaar in 2011 in Chengdu, werden toen verliefd, trouwden, en kregen twee kinderen. Maar tijdens een bezoek aan de schoonmoeder vond Mr. Ye een fotoalbum en hij deed dan een onwaarschijnlijke ontdekking, zo rapporteert The Independent.

– Ik keek naar een foto waarop mijn vrouw op het May Four Square stond, en zag toen een man achter haar staan. Toen besefte ik dat ik dat was, zo vertelde hij tegen Chengdu Business Daily.

Lees ook  Amber heeft maar liefst 98% van haar lichaam laten tatoeëren

De onwaarschijnlijke foto werd genomen in juni 2000, toen Ms. Xue op vakantie was met haar moeder in de Chinese stad Qingdao. En op hetzelfde moment was ook Mr. Ye aanwezig toen hij met een groepsreis de stad bezocht.

– Toen ik de foto zag, was ik verrast en kreeg ik rillingen door het hele lichaam… Ik nam daar ook een foto, maar vanuit een andere hoek, zo zegt Mr. Ye tegen Sina News.

Lees ook  Zien: Trofeejager die olifanten en leeuwen afschoot, opgepeuzeld door krokodillen.

Ye ging toen op zoek naar zijn foto. En zoals je kunt zien op de foto hierboven, draagt hij dezelfde blauwe t-shirt en zwarte broek.

Het paar vertelt tegen de Daily Mail dat ze de twee foto’s nu veilig willen bewaren en ze zijn ook van plan om terug te gaan naar het oriëntatiepunt om samen een nieuwe foto te maken.

– En wanneer onze kinderen ouder zijn, gaan we terug naar Qingdao gaan en gaan we opnieuw een foto met de hele familie maken, zo vertelt Mr. Ye tegen The Independent.

9-jarige verdwijnt elke dag – wanneer zijn nieuwsgierige vader hem volgt, beseft hij hartverscheurende waarheid

De man zijn puppy werd acht jaar geleden gestolen, maar ze zijn eindelijk herenigd