in

Deze man vindt een gigantisch ei in de kippenboerderij – de inhoud van dit ei verbijsterd experts nu

Er zijn veel verschillende sensaties die het internet in de war hebben gebracht. Vorige week was het een gigantisch ei dat het internet heeft veroverd. De reden hiervoor is niet alleen de grootte, maar ook de ongelofelijke inhoud.

Volgens de Mirror is Stockmans Eggs een familiebedrijf dat verse eieren levert aan winkels in Queensland, Australië.

Toen Scott Stockman, de eigenaar van het bedrijf, vorige week een foto van het gigantische ei online plaatste, waren er velen die geïnteresseerd raakten en meer wilden weten. Niemand kon aan de gedachte ontsnappen: wat zou zich in het ei kunnen verbergen?

Lees ook  Patty Brard openhartig over familiegeheimen

Je zou bijna durven denken dat het een ei is van een ander soort vogel, gezien de grootte, maar het ei is wel degelijk afkomstig van een kip en heeft een gewicht van 176 gram. Het is bijna drie keer zo groot als een middelgroot kippenei.

Het beeld van het reusachtige ei deed de Facebook-pagina van Stockmans volledig ontploffen. Hoewel alleen de grootte van het ei al verbazingwekkend is, is het de follow-up met de inhoud die ervoor zorgde dat mensen hun ogen niet konden geloven.

Lees ook  32-jarige Iris Hond laat niks aan je verbeelding over met deze pikante beelden

De ontdekking van Scott is namelijk een biologisch fenemeen, genaamd “Contra peristaltiek contractie”, of simpelweg “een ei in een ei”. Het kleiner ei die in het reusachtige ei zat, was volledig onbeschadigd toen Scott het opende. De ontdekking heeft zich nu breed verspreid via het internet, vooral in Australische media. Velen noemen het fenomeen nu een “babushka-ei”, omdat het lijkt op een typische Russische pop die gevuld is met steeds kleinere poppen.

Hoe zou jij reageren mocht je een “babushka-ei als ontbijt voorgeschoteld krijgen?

De politie breekt de deur van deze 24-jarige – wordt wakker in het ziekenhuis met een “NEE” op haar been

Boswachters schieten hert dood, actievoerders kunnen hun ogen niet geloven