in

Deze man geeft toe dat hij een “kakmes” gebruikt en dacht dat iedereen dit ook deed

Dat we allemaal zo nu en dan onze behoeften moeten doen is geen geheim, ook al zijn er veel taboes rond dit thema. De routines bij het gebruiken van het toilet verschillen van persoon tot persoon, maar over het algemeen zijn er slechts een paar eenvoudige stappen: doe je behoefte, spoel door en was dan je handen.

In ieder geval, dat is wat we dachten. Er is echter een stap tussen “het doen van je behoefte” en het “doorspoelen”, volgens een bericht op Reddit van de gebruiker LearnedButt.

We zullen het verhaal niet verklappen door het verder uit te leggen, maar laat LearnedButt het in zijn eigen woorden beschrijven:

“Mijn familie poept groot. Misschien is het genetisch, misschien is het onze voeding, maar iedereen baart hier grote stukken stront. Als iemand een mega-kak heeft gelegd, weet je dat het soms niet zal doorspoelen. Het blijft op het water drijven, draait dan mee met de kolk maar wordt niet doorgespoeld.

Tijdens mijn opgroeien, was het een vaak voorkomende gebeurtenis dat ons gezin een kakmes had. Dit was een oud, roestig keukenmes dat aan een spijker in de wasruimte hing en alleen voor dat doel kon worden gebruikt. Het was normaal om door de gang te lopen en naar iemand te roepen “hey, kun je me het kakmes geven”?

Lees ook  Drie mensen gespietst tijdens eerste dag van Spaans stierenfestival.

Ik dacht dat het een standaardkit was. Je hebt je WC-borstel en je kakmes.”

“Even vooruit naar de huidige tijd, nu ik 22 jaar oud ben. Het is een dag of twee geleden dat ik mijn grote behoefte heb gedaan en ik ben in het huis van mijn vriend. Mijn vriend was de plaatselijke dealer en had altijd ‘gasten’ over, want je kunt geen wiet kopen zonder op je reet te zitten en het een uur lang te samplen. Ik excuseer mezelf en leg een gigantische drol. Ik kijk naar beneden en zie dat het zijwaarts ligt, dus ik knal de deur open en roep naar mijn vriend. Hij arriveert en ik vraag hem om zijn kakmes.

“Mijn Wat?”

-Je kakmes, zeg ik. Ik moet het gebruiken. Alstublieft.

“Wtf is een kakmes?”

Uiteraard heeft hij er een, maar misschien geeft hij het een meer delicate naam. Een fecaal hakmes? Een mestdeler? Ik leg uit wat ik wil en waarom ik het wil.

Hij begint te giechelen en dan te lachen. Dan beginnen ook de andere mensen te lachen. Het bleek dat de muziek was gestopt en iedereen mijn smeekbeden door de deur hoorde. Het blijkt ook dat geen van hen poepmessen had, het was gewoon mijn verwarde familie met hun eigenaardige darmen.”

Lees ook  Geniaal: om déze reden moet je altijd om het bonnetje vragen bij de McDonald's

“Ik heb dit gisteravond aan mijn vrouw verteld, die tegelijkertijd geamuseerd en met afschuw vervuld was. Het bleek dat ze niet wist wat een kakmes was en dat ze het oude roestige mes dat in de bijkeuken hing als een knipmes gebruikte. Gelukkig kookte ze er niet mee, maar ze gebruikte het wel om Amazon-dozen te openen.

Ze krijgt nu haar eigen gereedschapsmes.”

Hij voltooit ook de post door een steeds herhaalde vraag te beantwoorden:

“Waarom hing dit niet in de badkamer in plaats van in de wasruimte? Antwoord. We hadden maar één kakmes en de wasruimte stond centraal voor alle drie de badkamers. Ik heb geen idee waarom we geen drie kakmessen hadden. Ik weet alleen dat we dat niet hadden. We hadden die ene. Misschien omdat mijn vader notoir gierig was over de gekste dingen. Dus ja, we deelden ons kakmes.

Zoals je kunt lezen is hij heel serieus over zijn kakmes, en leren dat niet iedereen dit gebruikt was een echte openbaring voor hem. Echt geweldig!

Had je deze term ooit eerder gehoord? Is het iets wat je zelf zou kunnen gebruiken? Laat maar weten!

De gewonde hond ligt op de rails, maar zijn maatje weigert weg te gaan als een trein komt aanrazen

Hond wordt meegenomen in de gevaarlijke stroming, maar dan redt de andere hond hem