in

Deze man dacht dat hij voor achtergelaten kittens zorgde, maar het bleek toen iets anders te zijn

De meeste mensen houden wel van het gezelschap van kleine kittens. Ze zijn zacht, lief en ongelooflijk schattig.

Een kattenliefhebber in Rusland zou dan een grote schok beleven toen hij realiseerde dat de kittens waarvoor hij zorgde, iets anders bleken te zijn.

De man vond de kittens in zijn schuur. Ze waren nog heel klein en hun ogen waren nog steeds gesloten. Ze werden achtergelaten door hun moeder en waren volledig alleen.

Hij hoopte erop dat de moeder van de kittens nog terug zou komen, maar al snel werd duidelijk dat ze voorgoed verdwenen was en hij besloot toen voor hen te zorgen. Maar toen de kittens groter werden, begreep hij dat er iets niet klopte.

Lees ook  5000 mensen willen jongetje adopteren die om een gezin vroeg “Ik wil alleen een mama en papa”

Hun uiterlijk verschilde van gewone kittens en hij vroeg zich af of het een ras was die hij niet kende. Hij besloot toen contact op te namen met het natuurreservaat Daursky.

Het bleken pallaskatten te zijn, een soort wilde kat uit Azië. Het natuurreservaat ontving de katten toen om voor hen te zorgen totdat ze sterk genoeg waren om naar de natuur terug te keren.

Lees ook  Schuldeisers nemen baby mee als onderpand

De pallaskat of ook manoel genoemd heeft dezelfde afmetingen als een gewone kat, behalve dat hun staarten veel langer zijn en ongeveer 30 centimeter lang kunnen zijn.

Omdat deze katten in het wild thuishoren, werden ze al snel weer vrijgelaten in de natuur.

Heb je ooit zulke schattige wilde katten gezien? Wat een geluk dat iemand voor hen zorgde totdat ze sterk genoeg waren om voor zichzelf te zorgen!

Vrouw ziet pitbull bevallen – dan doet de hond iets dat ze nog nooit eerder heeft gezien

Langste man ter wereld ontmoet voor het eerst kleinste vrouw ter wereld