in

Deze man bouwde zijn droomhuis over een vijver zodat hij kan vissen vanuit zijn woonkamer

Iedereen heeft wel een droompaleis waar je graag in zou willen wonen.

Maar wat eigenlijk nog belangrijker zou moeten zijn, is dat het er niet om gaat hoe groot je huis is, maar hoe gelukkig je erin bent…

Een man op leeftijd, Paul Phillips houdt bijzonder veel van vissen. Het liefst slijt hij dan ook zijn oude dagen langs de waterkant met een hengel in zijn hand.

Lees ook  De rijke man zoekt zijn geliefde hond in het slachthuis. Wat hij daar ziet, zal hem uiteindelijk al zijn geld kosten.

Maar toen Paul besloot om zijn droomhuis te bouwen, moest deze op een bijzondere plek komen. Namelijk boven een vijver zodat hij vanuit zijn balkon een hengel in het water uit kan werpen.

Geweldig zou je zeggen, maar Paul dat er nog een schepje bovenop door een luik in de vloer van zijn woonkamer te maken die uitkomt in de vijver.

Omdat Paul het liefst elke dag vist, bouwde hij zijn droomhuis op deze manier. Paul kent een aantal plekken waar hij graag vist, maar waar hij niet welkom is, omdat er een visverbod geldt.

Lees ook  Moeder neemt foto van vader en zoon, maar een detail in de foto doet het bloed van het internet koken

Mede om deze reden besloot hij op een dag dat hij zijn huis over een vijver vol met vis zou bouwen. Paul kan nu gaan vissen wanneer hij maar wil.

Bekijk hieronder de video van zijn project

Onderzoek laat weten dat vrouwen stiekem de verwarming hoger zetten

Mompel jij ook veel in je slaap? Dan ben je uniek en heb je een groot empathisch vermogen