in

Deze kleine jongen eert zijn overleden zusje door een prachtig liedje voor haar te zingen

Kleine Alex was drie jaar oud toen hij zijn zusje Ava Lynn afgelopen jaar mei aan een nierziekte verloor. Toch spreekt hij nog elke dag met haar foto, vraagt elke dag naar haar en houdt hij haar herinnering levend.

Nadat hij de film ‘Coco’ had gezien, welke als thema de Dag van de Doden in Mexico heeft, begon hij zorgvuldigere en directe vragen te stellen, vertelde zijn vader Samir Deais aan Buzzfeed. De film was een grote hulp als referentie.

Zijn moeder filmde hem terwijl hij het liedje ‘Remember me’ uit de film zong voor zijn zusje. Hij zong het liedje omdat zijn zusje één jaar oud zou worden. De Engelse liedtekst die hij zingt gaat als volgt:

“Remember me / Though I have to travel far / Remember me / Don’t let it make you cry / For even if I’m far away I hold you in my heart / I sing a secret song to you each night we are apart / Though I have to travel far / Remember me.”

We hielden het niet droog bij de onderstaande emotionele beelden. Het is ontzettend mooi om te zien hoeveel hij van zijn zusje houdt en haar op deze manier eert.

Lees ook  Ruim 30.000 verdachten in Duitse mis bruikzaak rond vaders die kinderen ‘uitwisselden’

Vliegtuig omgeleid nadat passagier “menselijke uitwerpselen uitsmeert over de toiletmuren.”

H&M in het midden van de storm: beschuldigd van racisme na deze foto voor hun nieuwe kindercollectie