in

Deze kleine hond wacht om gered te worden – maar ze wil niet vertrekken zonder haar schatje

Hope for Paws werd opgeroepen voor de redding van een klein teefje dat al enkele maanden buiten woonde. Eldad Hagar vertelt het verhaal van de kleine Petunia via The Dodo.

Dit is de getuigenis die we voor je hebben verzameld.

“We kregen een telefoontje over Petunia die al enkele maanden in de buurt van een park woonde waar een paar mensen haar voedden. Lisa Arturo en ik haastten zich naar de scène, maar Petunia was niet geïnteresseerd in de het droge hondenvoer in mijn auto.”

“Ik kroop onder de vrachtwagen en stelde mezelf voor… ik sprak met haar zonder haar een riem of leidband te tonen, ik wilde met haar sympathiseren.”

“Toen ik haar met mijn hand bereikte, begon haar staartje even te kwispelen en ik wist dat het gemakkelijk zou zijn. Na een paar seconden liet ze me haar aanraken en leek ze te genieten van de menselijke aanraking.”

“Maar plotseling werd ze nerveus en besloot ze weg te lopen. Spontaan pakte ik haar poot en vroeg Lisa om een leiband te halen. Dat was geen goede zet, omdat ze me toen beet om te ontsnappen.”

Lees ook  Moeder vermoordt op brutale wijze haar zoon, wordt gearresteerd en deelt dan nog meer verontrustend nieuws mede aan de agenten

Lisa deed de leiband rond Petunia’s nek, maar toen realiseerden we ons dat ze borstvoeding gaf. Een van de medewerkers vertelde ons dat ze een baby verstopt had in de struiken!

Dit was dus waarom de kleine schat Petunia niet wilde vertrekken. Ze waakte over haar puppy.

“We hoorden een krijsende puppy en we vonden haar baby toen op een stapel bladeren… Het was een 3-dagen oud vrouwtje, we noemden haar Petals. Ik liet Petunia zien dat haar kind veilig was en ik vroeg Lisa om haar mee te nemen naar de auto en te wachten tot ik erachter zou komen of er nog andere puppy’s in de buurt waren.”

Gelukkig ontdekte Eldad deze puppy. Het zou jammer geweest zijn mochten ze de puppy in de struiken vergeten zijn.

“De medewerkers vertelden ons dat ze slechts één baby had, maar wilden hier zeker over zijn. Ik heb Petunia naar verschillende plaatsen in het gebied laten lopen… Ik wilde zien of ze me naar andere puppy’s kon brengen. Waar ik haar ook neerzette, ze nam me altijd mee naar de plek waar Petals werd gevonden en na drie kwartier wist ik zeker dat er geen andere puppy’s meer waren.”

Lees ook  Man deed alsof hij verlamd was om meer dan 570.000 euro aan overheidssteun op te strijken.

“Petunia en Petals zaten op Lisa’s schoot en waren onmiddellijk op hun gemak. We moesten nog een redding doen op 20 minuten afstand, dus gingen ze met ons mee. Eenmaal gered begint een nieuw leven voor Petunia en Petals.”

Toen ik bij de kliniek aankwam, werden ze allebei onderzocht door een dierenarts, Petunia had een bad nodig omdat ze vies was en haar vacht vuil was, ze had ook een vervelende infectie in de oren, maar over het algemeen waren ze allebei gezond.

We nodigen je uit om het verhaal in de video hieronder te ontdekken. We willen het Hope For Paws-team alvast prijzen voor hun prachtige werk. Deel dit artikel om hen te eren!

Getuigen gezocht: Politie Eemnes treft vijf puppy’s dood aan op een grasveld

Deze vrouw werd op 64-jarige leeftijd zwanger!