in

Deze kat wordt net op tijd geadopteerd

Deze kat werd eerder aangevallen door een groter beest. Niemand wilde hem daarom adopteren en daarom wilde men hem laten inslapen. Gelukkig komt hulp precies op tijd.

Deze arme kat werd aangevallen door een groter dier. Daarop werd hij naar het asiel gebracht en het zag er helaas niet goed uit voor deze kat.

De viervoeter had onder andere een ingedeukte ruggengraat. Ook was zijn oor flink beschadigd en had het arme dier nog enkele andere wondjes.

De kat, genaamd Ben, werd naar het asiel gebracht. Uiteindelijk werd Ben gelukkig toch nog geadopteerd. Het duurde een tijdje, want niemand wilde het dier adopteren. Vanwege zijn medische problemen besloten mensen hem niet mee te nemen. Gelukkig was er dan eindelijk iemand. Dat was ook net op tijd, anders zou het asiel het arme dier laten inslapen.

Lees ook  Een fijne compilatie van de ergste beledigingen ooit op de Nederlandse tv!

Gelukkig kwam er een vrouw in het asiel die het beestje wilde adopteren. Ze werkte altijd in een dierenkliniek en ze vond het haar taak om het arme dier te redden.

Een dag voordat men het beestje zou laten inslapen, kwam ze in het asiel. Daarmee was de kat gered.

Lees ook  Na een leven met Elvis en Tom Jones: Priscilla Presley’s nieuwe liefde woont in een caravan

Toen de vrouw thuis kwam met het dier, gaf zij hem direct veel liefde. Het beestje wilde ook graag knuffelen en had ook direct het idee dat hij nu écht veilig was.

Inmiddels is het dier gezond en leeft hij erg gelukkig bij zijn nieuwe familie. Zijn baasje noemden hem BenBen en hebben een eigen Instagram-account voor hem geopend.

Ondanks dat hij er misschien anders uitziet dan een ‘gewone’ kat, is hij wel erg gelukkig.

Vind jij dit ook een bijzonder verhaal? Deel dit artikel dan op social media met vrienden en familie.

Onderzoek bewijst: dit gebeurt met je lichaam als je elke dag citroenwater drinkt

Postbode verstopte een halve ton onbezorgde post omdat hij “niet genoeg betaald werd.”