in

Deze jonge vrouw reageert op de kwetsende commentaar van de juwelier op haar verlovingsringen van $130

Wanneer we ons verlovingsring inbeelden, denken we bijna allemaal aan een mooie en imposante ring met een mooie diamant (of meer). Heeft de waarde van deze ring echter enige relatie met de liefde van degene die hem aanbiedt?

Dit is de vraag die werd beantwoord door de Amerikaan Ariel Desiree McRae. Ze deelde op haar Facebook-account een zeer aangrijpende boodschap waar ze schreef heel trots te zijn op haar ringen van $130, “Waarom denken we dat materiële goederen noodzakelijk liefde betekenen?’

Hier vind je haar bericht in zijn geheel:

“Mijn laatste bericht drukt PRECIES uit hoe ik me voel.

Mijn man heeft niet veel geld, niemand van ons heeft dat echt. We doen ons best om de rekeningen te betalen en iets te eten te kopen, maar na bijna 2 jaar relatie besloten we dat we niet konden wachten, dus besloten we de volgende stap te zetten.

Ik dacht niet eens aan de verlovingsring of trouwringen, ik wilde gewoon met mijn beste vriend trouwen. Maar dat zag hij zo niet. Hij legde alles opzij om mij twee ringen aan te bieden, van het merk Pandora. Sterling zilver en zirconia om precies te zijn. Toen deze op mijn ringvinger werd geplaatst werd ik gek.

Lees ook  Chantal Janzen deelt foto in haar blote niksie voor de spiegel

Toen we echter onze ringen kochten, kwam een vrouw die in de winkel werkte naar ons toe om de winkelier te helpen die voor ons zorgde. Ze zei: ‘Hoe is het mogelijk voor mannen om zoiets te kopen als een verlovingsring? Het is zielig.’

Toen ze deze woorden uitsprak, zag ik het aangezicht van iemand die vandaag mijn man is geworden. Hij voelde zich al slecht omdat hij me niet de ringen kon aanbieden met de peervormige steen waar ik van hield en die overal op mijn Pinterest-muur staan.”

“Hij zag het echt als een mislukking en bleef maar vragen: ‘Weet je zeker dat je daar blij mee bent? Weet je zeker dat alles in orde is? ‘ Hij was zo bang om me niet gelukkig genoeg te maken dat ik zou weigeren met hem te trouwen omdat de ringen niet duur genoeg waren of niet groot genoeg waren.

De oudere Ariel zou de vrouw op haar plaats gezet hebben. Maar de volwassen en wijze Ariel antwoordde eenvoudig:

‘Het is niet de ring die telt, het is de liefde die het symboliseert’. We hebben de ringen gekocht en zijn vertrokken.

En ja, ik zou met deze man getrouwd zijn als hij me een ring van 25 cent van een snoepautomaat had aangeboden.

Lees ook  4-jarige jongen vertelt mama’s verloofde de schattige reden waarom hij niet met mama mag trouwen.

Op welk moment viel onze natie zo laag dat we denken dat een man niet echt van een vrouw houdt als hij haar geen juweel van meer dan $3000 aanbiedt?

Het is waar dat dit soort ringen buitengewoon zijn, dat het symbool geweldig is. Ik bekritiseer je eigen ervaring niet, maar hoe zijn we daar gekomen? Waarom beteken ‘materiële goederen’ noodzakelijkerwijs ‘liefde’?

Mijn man was zo bang dat ik hem niet meer wilde omdat hij me geen juweel kon aanbieden. Hij was bang dat mijn liefde voor hem zou afnemen omdat hij me de set ringen die ik wilde niet kon kopen. De maatschappij heeft dit mogelijk gemaakt en het is echt triest.

Maar ik ben hier, getrouwd, met twee ringen in totaal voor $130, de liefde van mijn leven aan mijn zijde en zelfs gelukkiger dan alles waar ik ooit van had gedroomd.”

Haar post werd nu meer dan 97.000 keer gedeeld door mensen die haar visie delen (waaronder veel mannen). In de comments kon je veel mensen vinden die hetzelfde hadden meegemaakt, en ze maakten duidelijk dat de prijs van de ring de liefde niet bepaalt.

Albert Heijn wint met ‘buik-billen-bonus’ prijs voor irritantste reclame van 2017

Man vindt twee verlaten puppy’s midden op de weg – dan neemt hij een prachtig besluit