in

Deze jonge vrouw is bang om een fotosessie met haar verloofde te maken – het resultaat verbaast iedereen

Op reclamefoto’s zien we vaak dunne modellen, meestal ook met photoshop bewerkt. Dit vervalst onze visie op het perfecte lichaam, en maakt het zo dat we onszelf met elkaar gaan vergelijken. Complexe, eindeloze diëten en een mogelijke depressie kunnen het gevolg zijn, hoewel we allemaal weten dat iedereen verschillend is.

Stephanie, een jonge vrouw uit Texas is gretig om met haar verloofde, Arryn, te trouwen. Het echtpaar is bevriend met Bria Terry van Wolf & Rose Photography en heeft besloten deel te nemen aan een boudoir fotosessie. De studio heeft nu enkele foto’s op hun Facebook-pagina ‘Wolf & Rose Photography‘ geplaatst en ze zijn meteen viraal gegaan.

De jonge vrouw heeft ook haar ervaring met HuffPost gedeeld en ze vertelt hoe moeilijk het was om haar lichaam te accepteren. Bekijk hieronder enkele foto’s en laat ons weten wat je denkt.

De reden waarom de foto’s viraal zijn gegaan, komt waarschijnlijk omdat ze durfden van het gebruikelijke pad af te stappen. De foto’s tonen duidelijk dat er liefde en chemie bestaat tussen Stephanie en Arryn. Ze zijn echt mooi samen!

Lees ook  Hoogzwangere vrouw bevalt in Limburgs bushokje

De comments waren dan ook ongelofelijk positief en iedereen zag de schoonheid en de sensualiteit op de foto’s.

“Ik herinner me dat ik op de middelbare school zat en in de spiegel keek en dacht dat mijn buik niet was zoals het moest zijn. In de loop der jaren ben ik echter beginnen accepteren dat ik nu eenmaal een groter maatje heb.”

“Ik ben uit mijn comfort zone gekomen door kleding te dragen die ik leuk vind, maar die volgens de norm niet aanvaardbaar is voor vrouwen met een maatje meer, zoals korte topjes, strakke t-shirts, korte jurken of shorts.”

“Maar ik loop op straat met een rechte rug, lachend en ik laat zien dat ik me niet schaam voor wie ik ben.”

Wanneer haar wordt verteld dat de fotosessie viraal is gegaan, antwoordt ze het volgende:
“Eerlijk gezegd heb ik me nooit echt aantrekkelijk gevoeld. Maar dat is nu even anders. Iedereen zou dit moeten doen. Het opent echt je ogen.”

Lees ook  Te vroeg geboren baby verslaat coronavirus ondanks het lijden aan een hartafwijking en chronische longziekte

Door deze fotosessie kon ze eindelijk tonen wie ze is. Het is een echt succes geworden wanneer je ziet hoeveel mensen de prachtige foto’s hebben gezien en gedeeld. Het moedigt haar aan haar eigen pad te blijven volgen.

De fotograaf deed echt een geweldige job. De kleuren en framing zijn perfect. Ze is erin geslaagd om de emotie, liefde en chemie die tussen Stephanie en Arryn bestaat, vast te leggen.

Wij zijn allemaal verschillend en schoonheid is overal te vinden. We moeten gewoon anderen accepteren voor wie ze zijn. Het “perfecte” lichaam is anders voor iedereen. We moeten ons daarom niet altijd laten beïnvloeden door wat ons wordt opgelegd. Deel deze fotosessie als je hier ook mee akkoord gaat!

De olifanten gaan allemaal rond de vrouw staan en geven haar een knuffel – de reden daarvoor is geweldig

Elvis gaf kort voor zijn dood een prachtig concert – nu verschijnt iets wat niemand eerder heeft gezien