in

Deze hondenpuppy was aan het verdrinken – maar dan redt een motorrijder het hondje met een plastic flesje

Dit dramatisch moment werd gefilmd door een motorrijder, toen hij erin slaagde om het leven van een kleine hondenpuppy te redden die aan het verdrinken was.

De 21-jarige Hoang Minh zag deze kleine levenloze puppy in een rivier drijven en kon hem dan uit het water vissen. Hij ontdekte dat de puppy nog steeds warm was en besefte dat er een kans was om het hondje te redden, zo schrijft de Mirror.

Lees ook  Moeder hoort zoon huilen van koorts en ontdekt rode bultjes: Plotseling beseft ze de fatale vergissing van de dokter

De camera op zijn help filmde zijn acties toen Hoang de borst van het hondje masseerde in de hoop het water uit het lichaam te krijgen. Maar dan krijgt hij een idee, rechtstreeks overgenomen van MacGyver, en besluit hij een plastic flesje te gebruiken.

Met behulp van de fles en een servet maakt hij dan een instrument om de kleine puppy kunstmatige ademhaling te geven.

Op dat moment begint het hondje tekenen van leven te vertonen, en Hoang gebruikt dan een dekentje om de puppy warm te houden.

Lees ook  Dolfijn maakt cirkel van modder onderwater, de reden is erg fascinerend

Hoang legt uit dat hij geen idee had wat hij aan het doen was toen hij de pup vond, maar dan zijn instinct volgde en besloot om kunstmatige ademhaling te geven.

Het verwarmt ons hart om te zien dat de kleine puppy het heeft overleefd dankzij het ingrijpen van Hoang. Bekijk het filmpje hieronder om zijn heldhaftige actie zelf te zien!

Hond achtergelaten in een gracht – kan de vrouw die haar redde maar niet stoppen met kussen.

Deze 23-jarige verwacht een drieling maar dan kunnen de artsen niet geloven wat ze zien