in

Deze hond werd verwaarloosd omdat hij niet kon lopen en blind was.. maar toen gebeurde er iets geweldigs in zijn leven

Helaas worden nog steeds veel dieren verwaarloosd. Al helemaal wanneer het dier met een handicap word geboren. Helaas gold dit ook voor Kanga. Zij werd samen met haar broertje achter gelaten in een weiland omdat zij beide gehandicapt waren. Helaas overleed haar broertje maar Kanga werd net op tijd gevonden. Kanga is blind en naast haar blindheid heeft zij ook moeite met lopen.

Lees ook  Masturberende man springt in doornstruiken op de vlucht voor de politie

Gelukkig werd Kanga gered en kwam zij bij Golden Retriever club LA rescue terecht. Een groep mensen die zich inzetten voor verwaarloosde Golden Retrievers in Los Angeles. De Golden Retrievers komen terecht in een asiel en worden daar goed verzorgd. Een van de verzorgers besloot Kanga mee naar huis te nemen en voor haar te zorgen.

Voor Kanga was dit het mooiste wat haar is overkomen! Ze loopt sinds haar adoptie stukken beter en heeft een manier voor haarzelf gecreeerd om toch te kunnen genieten van het leven zonder dat zij iets kan zien. Haar baasje heeft haar de eerste jaren heel veel geholpen met dingen, maar nu kan Kanga bijna alles zelfstandig.

Lees ook  Echtgenoot kijkt naar foto van vrouw van 20 jaar geleden. Ziet man op de achtergrond en weet het.

Kanga is gelukkiger dan ooit en dat is te zien in het onderstaande filmpje.

Moeder ontmoet een vreemde in de winkel die opeens tegen haar dochter zegt: “Zeg maar dag tegen mama”

Concurrentie voor Disneyland: Londen krijgt een van de grootste pretparken ter wereld