in

Deze hond moet worden afgemaakt. Maar wat zijn maatje dan met hem doet, geloof je gewoon niet. Wauw, dit zijn pas echte dierenvrienden!

Dit artikel rijt het hart van elke dierenvriend in stukken, maar op het einde smelt het weer samen. Twee honden die op het punt stonden om te worden ingeslapen wegens plaatsgebrek in het asiel klampten zich angstvallig aan elkaar vast. Ze wisten wat hen te wachten stond en de zwarte hond, Kara, probeert zich sterk te houden. Maar zij en Keira weten: Er is geen ontkomen aan. Dit is hun wanhopige noodkreet:

Mijn naam is Kala. Dit is Keira. We zijn zo bang hier. De mensen in het asiel zien onze angst, maar vandaag eindigt onze tijd hier. Iemand moet ons redden of we zullen de “volgende” zijn. Keira is zwart, geen echte boxer, maar een kruising. Ze is zo dapper en vertelt me dat alles goed zal komen, ongeacht wat er gebeurt. Ze vertelt me dat ik sterk moet zijn, maar ik weet niet of ik dat wel kan. Zie je onze gezichten? Keira weet wat er gaat gebeuren. Je kunt het in haar ogen zien. Ze probeert zich sterk te houden, maar ik voel dat haar hart als een razende tekeergaat. Wanneer niemand ons komt redden, zal er iemand haar van me komen wegnemen. Ik zal haar nakijken in de gang. Ze zal nooit meer terugkomen en ik zal huilen. Dan zullen ze terugkomen om mij te komen halen maar ik zal niet zo moedig zijn. Bij elkaar vinden we troost. Je gaf me hoop toen er geen meer was. Nu is het voorbij.

Lees ook  Deze moeder plaatst foto’s van haar tweeling, maar mensen zijn dan verbaasd over hun verschillende huidskleur

Dit bericht werd op 2 uur en 6 minuten tijd meer dan duizend keer gedeeld en de twee lieverds werden gered door een jonge onbekende man.

“Je bent veilig nu” schrijft een medewerker van het asiel. “Je bent ongelooflijk, wat zijn er toch nog geweldige mensen op deze wereld, we zijn je zo dankbaar voor je hulp! Kijk naar deze twee schattige viervoeters, daarvoor doen we het!”

Lees ook  Eigen risico in de zorg gaat volgend jaar opnieuw omhoog

Wanneer niemand ze wil adopteren worden dieren in vele landen na 15 dagen gedood. In Nederland kan dit alleen door een dierenarts als ze fysiek of psychisch niet meer te genezen zijn. Dieren in opvangcentra worden vaak vergeten. DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Wreed koppel aangeklaagd voor het zwaar uithongeren van een vijfjarige die nog amper 15 kg woog.

Deze video toont aan waarom geen enkel dier in een circus of amateurdierentuin thuishoort.