in

Deze hond gered uit het asiel wilde de hand van zijn nieuwe baasje vasthouden, erg vertederend

Als je een geliefde verliest, dan is het altijd belangrijk om mensen om je heen te hebben die je kunnen steunen. Dat geldt niet alleen voor mensen maar ook voor honden. Honden rouwen hoogstwaarschijnlijk ook, op hun eigen manier, wanneer hun baasje komt te overlijden.

Dat was ook zo bij de hond genaamd Regan, vertelde de oprichter van Goofy Foot Dog Rescue in Tennessee Kim Mozena Rezac aan The Dodo.

“Het baasje van het arme teefje was overleden en ze was dakloos ze geworden. Ze was een paar dagen in ons asiel maar ik vond het zo erg dat ik haar mee naar huis heb genomen. ”

Lees ook  Moeder Dina wil de moordenaar van haar dochter Safhinaz (24) terug achter de tralies

Op de weg naar huis toonde Regan hoeveel ze liefde nodig had. De hond zat in de voorstoel en Kim had haar hand op de koppeling. De lieve hond legde vervolgens zijn poot op de hand van Kim. Een erg vertederend moment.

Ze kende elkaar maar nauwelijks, maar Regan wist dat ze weer een maatje voor het leven had.

Lees ook  Dries Roelvink is woest op Jamin en bekogelt winkel met eieren

“Ik denk dat ze zich veilig voelde door iets bekends aan te raken, vertelt Kim. Ze was zo nerveus en bang in het asiel. Het leek wel alsof ze me wilde bedanken zodra ze in de auto stapte.”

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een vertederende video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Er was iets speciaals met de langste man ter wereld. Zie jij het?

Duitse herder beschermt tiener tegen inbrekers en vangt vier kogels op