in

Deze familie dacht dat hun hond was verdwenen totdat hij terug thuiskwam met een briefje rond de nek

Louie is een twaalf-jarige hond die bij zijn familie in Nieuw-Zeeland woont. Hij is altijd een hond geweest die graag op avontuur gaat, maar naarmate de hond ouder werd bleef de twaalfjarige hond meestal dichter bij huis.

Daarom werd de familie heel ongerust toen Louie op een dag plotseling verdwenen leek te zijn. Maar wat ze niet wisten was dat Louie bezig was met het redden van een leven.

Die avond kwam Louie terug naar huis, maar het werd toen duidelijk dat hij geen gewone dag had beleefd.

– Hij zag er zo uitgeput uit en stortte min of meer in bij zijn aankomst. We waren toen bang dat iemand hem pijn had gedaan, zo zegt Marolyn Diver, de dochter van Louie’s eigenaar, tegen The Dodo.

Lees ook  Dit is hét ultieme beautygeheim van Máxima

Maar toen ontdekte de familie een briefje die iemand rond de nek van Louie had geplaatst.

“Louie is de held van vandaag. Hij leidde me naar Maddy die in nood was, vastzittend onder een berg takken,” zo stond geschreven op het briefje, getekend door Rob.

Rob is een boer die dichtbij de familie woont en hij heeft zijn eigen hond genaamd Maddy. Toen het gezin hem opbelde voor een meer gedetailleerde uitleg, vertelde hij hen dat Louie die dag een echte held was geweest.

Toen Rob terugkwam nadat hij boodschappen ging doen, kon hij Maddy niet vinden. Hij vond echter wel Louie, die vastbesloten was om de aandacht te trekken van Rob.

Lees ook  Famke Louise laat Temptation-Fabiola hardhandig uit club gooien.

– Hij zei dat hij er 100% zeker van was dat Louie wist wat hij deed en dat het leiden van Rob naar Maddy zijn enige focus was, zo legt Marolyn uit tegen The Dodo.

Volgens Rob was Louie niet alleen blij om hem naar Maddy te leiden, maar hielp hij ook om Maddy los te maken door in de grond te graven.

Hij besloot toen om een briefje te schrijven voor de familie van het hondje, om hen uit te leggen wat die dag was gebeurd.

Wat een geweldige actie van Louie! Het zijn niet alleen mensen die helden kunnen zijn, sommige helden hebben een pels en lopen op vier poten!

Bladblazer gaat gewoon te werk en blaast blaadjes weg tijdens hevige westerstorm

Hij maakte een grap in de sneeuw – maar toen werd ook de politie voor de gek gehouden en kreeg hij een “boete”