in

Deze drie kinderen vragen de vriendin van hun vader om een cadeau te openen voordat ze dan knielen

Kinderen kunnen vaak moeilijk te beheersen zijn, dat weet iedereen. En als stiefvader of stiefmoeder neemt dit nog een andere dimensie aan omdat je extra motivatie moet hebben om een goede relatie op te bouwen met de kinderen van je partner, die eigenlijk geen familie zijn van jou. Theresa Meagan Johnson en Steve Lee werden een koppel en de jonge vrouw moest leren leven met zijn drie zonen.

Maar de liefde was groot, en Theresa werd snel gewend aan haar nieuwe leven met haar drie stiefzonen. Ze is uitgegroeid tot een zorgzame moeder die de kinderen waarderen. En toen had hun vader een plan om zijn vriendin te verrassen, zoals je kunt zien in de onderstaande video.

Lees ook  Vrouw uit Veldhoven word wakker met ratten in bed: 'Enorme rattenoverlast'

Steve had namelijk een heel speciaal idee toen hij Theresa wilde vragen om met hem te trouwen. In de video hieronder kun je zien dat de drie jongens naar Theresa gaan, die op de bank zit. Ze vragen haar om haar verjaardagscadeau te openen.

Je kunt zien dat de jonge vrouw niet meteen enthousiast is omdat ze bang is dat het om een grap gaat. Maar de jongens dringen erop aan om het geschenk te openen. En eens ze het begint te openen, knielen de drie jongens tegelijkertijd. Dan verklaren ze hun actie en zeggen ze het volgende: “Wij geven je onze vader.”

Lees ook  Nicolette Kluijver en Joost ondanks relatieproblemen tóch gezellig op vakantie

Bekijk dan de rest van het filmpje om te zien wat de vader gepland had. Echt geweldig!

Echt mooi om te zien hoe verenigd dit gezin is. Deel dit filmpje met je vrienden als je hier ook mee akkoord gaat!

Straatmuzikant was van plan naar huis te gaan, maar dan komt er opeens nieuw publiek

De vrouw ontdekt een kreupel dier naast haar huis – onderneemt meteen actie als ze ziet wat het is