in

Deze dakloze vrouw liet haar baby in de steek, maar een telefoongesprek met vreemden veranderde alles

In oktober 2014 waren Todd en Amy en hun twee kinderen, met onbekende achternamen, aan het rondreizen in de Verenigde Staten. Gedurende een korte periode hadden ze in zowel Texas als Pittsburgh gewoond voordat ze zich vestigden in Tulsa, Oklahoma, wat spoedig de stad zou blijken te zijn waarnaar ze op zoek waren.

Love What Matters schrijft dat Todd en Amy altijd naar meer kinderen verlangden en ze werden steeds meer geïnteresseerd in adoptie, dus toen ze besloten om in Tulsa te blijven, begonnen ze aan het lange en zware proces om voor de derde keer ouders te worden.

Ze waren voorbereid op een turbulent proces, maar ze hadden zich hier nooit op voorbereid!

Amy en Todd pakten hun koffers in voor de gezinsuitstap naar een nabijgelegen meer tijdens het Amerikaanse Thanksgiving feest toen het adoptiebureau belde. Omdat ze een paar minuten later zouden vertrekken, vroeg Todd of het goed was om te wachten tot het lange weekend voorbij was, maar het adoptiebureau stond erop dat ze nu moesten langskomen.

Lees ook  Het internet gaat uit zijn dak door deze foto. Zie jij meteen waarom?

Omdat ze dachten dat er iets mis was met een van de formulieren, besloot Amy meteen naar het adoptiebureau te gaan, en Todd zou blijven inpakken.

Op weg naar buiten vertelde Todd tegen Amy dat hij in de krant zag dat een dakloze vrouw die nacht een baby had achtergelaten omdat ze niet voor hem kon zorgen. Volgens de krant was ze binnengekomen met een pasgeboren baby in haar armen, die zelfs de navelstreng nog had.

– Denk je dat dit onze toekomstige zoon zou kunnen zijn?, zo vroeg Amy.

– Misschien, maar waarschijnlijk is hij ziek, dus weet ik het niet, zo antwoordde Todd.

 

Eens bij het adoptiekantoor aangekomen was Amy klaar om meer formulieren in te vullen, maar in plaats van een nieuw formulier ontving ze onmiddellijk een gedrukt exemplaar van het artikel.

Lees ook  7-jarige omschreven als “bovenmenselijk” nadat hij in een enkele operatie 5 nieuwe organen kreeg.

– Je hebt niet meer formulieren om in te vullen. Hij wacht op de afdeling neonatale intensive care.

Amy kon de eerste ontmoeting met W niet beschrijven, maar het duurde maar een korte tijd. Ze nam het artikel mee en haastte zich naar het gezin om het goede nieuws te vertellen.

De familie kon nauwelijks geloven wat ze zei, en veranderden meteen hun plannen en stapten de auto in. Op hun weg naar het adoptiebureau stopten ze om enkele geschenken voor W te kopen, een olifant beertje en een grijs dekentje.

Eenmaal in het ziekenhuis voelde de hele familie meteen dat W een deel van hen was, en ze bleven daar een week lang.

Vandaag is W twee jaar oud en de hele familie is uiterst gelukkig. Ondanks zijn moeilijke start in het leven, is hij toch op de juiste plek terechtgekomen.

Deel dit op Facebook

Paard met gigantische buik bevalt – na de geboorte kijken ze goed en roepen ze om hulp

Puppy zat dagenlang vast in een put – maar wordt dan gered door brandweer