in

Deze baby werd 2 dagen na de abortuslimiet geboren: 9 maanden later is ze een echt mirakel

Toen de kleine Francesca Bradley-Curran werd geboren, waren er weinig signalen die aantoonden dat ze het zou overleven. Artsen dachten niet dat ze het zou halen, ze vroegen de moeder Victoria Bradley om zich voor te bereiden op het ergste.

Francesca werd al in week 24 geboren, twee dagen na de abortuslimiet in Groot-Brittannië, het moment waar het niet meer is toegelaten om een abortus uit te laten voeren.

Ze woog slechts 624 gram en ze was zo klein dat artsen haar nauwelijks durfden aan te raken. Haar voetjes waren nauwelijks groter dan een Amerikaanse cent, die slechts 19 mm in diameter is, zo schrijft The Sun.

Lees ook  Jongeren steken kinderboerderij in brand - Kat Smokey overleeft brand niet

Het kleine meisje had toen bloedtransfusies en een oogchirurgie nodig, ze werd getroffen door meningitis, had een bloedvergiftiging en problemen met de longen en nieren.

Toen ze werd geboren, duurde het 11 minuten voordat ze begon te ademen, en het leek alsof ze ging sterven.

– Het was een marteling, niet wetend of ze het zou overleven, zo zegt Victoria tegen The Sun.

Maar de kleine Francesca toonde dat ze heel dapper was en werd elke dag sterker en sterker. Toen ze acht weken oud was, slaagde ze erin zonder incubatie te leven en na 17 weken was ze zo sterk dat ze uit het ziekenhuis werd ontslagen.

Lees ook  Geadopteerde hond wordt naar asiel teruggebracht omdat ze veel te lief is

De artsen waren het er allemaal over eens dat ze een echt wonder is, en haar moeder is gelukkig dat haar dochter vandaag de dag zonder enige hulp, medicatie, slangen of zuurstof kan leven.

Zie hier de foto’s van de kleine Francesca, van zo klein en hulpeloos, tot een gelukkig en gezond klein meisje! Het is een echt wonder, niet?

Stewardess adopteert eenzame zwerfhond die elke dag trouw buiten het hotel op haar wachtte

Deze vrouw koopt een doos tampons voor $15 op de luchthaven, maar deze foto krijgt dan nationale aandacht