in

Deze baby verraste iedereen met zijn unieke haar – zie dan hoe hij er een jaar later uitziet

Alle mensen zijn uniek op hun eigen manier, maar sommige zijn meer uniek dan anderen. Junior Cox-Noon uit het VK werd vorig jaar geboren en de baby van moeder Chelsea had een heel specifieke haardos.

De jongen had namelijk heel pluizig haar, en zo charmeerde hij de hele wereld, en dit niet voor niets.

Want wie moet niet glimlachen bij het bewonderen van deze kleine jongen!

Tegen de Mirror vertelt moeder Chelsea dat haar jongste zoon de bijnaam “Baby Bear” kreeg, en je kunt begrijpen waarom als de foto’s ziet van toen de jongen negen jaar oud was.

– Ik wist eigenlijk niet hoeveel haar hij had totdat ik hem voor de eerste keer baadde, zo vertelt Chelsea tegen de Mirror.

Voor kinderen van die leeftijd is het haar meestal heel dun en droogt heel makkelijk vanzelf. Maar dat is niet het geval voor deze jongen en de moeder heeft een haardroger nodig om zijn haar te drogen.

Lees ook  Hulpverlener uitgescholden voor het blokkeren van de weg om een stervende patiënt te helpen.

Iedereen staat versteld bij het zien van de kleine Junior, en hij krijgt altijd belangstelling wanneer bijvoorbeeld naar de winkel wordt gegaan.

–Wanneer ik met hem naar de supermarkt ga, kom ik vaak mensen tegen die zeggen: “Jeetje, kijk naar het haar van dat kind”. Velen willen het ook aanraken. Maar hij (Junior) trekt hem er niet veel van aan, hij heeft meestal een kleine schattige glimlach op zijn gezichtje”, zo zei moeder Chelsea tegen de Mirror.

Maar wat is nu de reden achter het pluizige haar die deze jongen heeft op zo’n jonge leeftijd?

Het is nog steeds onduidelijk. Sommigen zeggen dat het werd veroorzaakt omdat Chelsea last had van brandend maagzuur tijdens de zwangerschap en verwijzen naar dit onderzoek van december 2006.

Lees ook  Na maandenlange 'herfst' eindelijk lenteachtig weer op komst

Ondanks de grote bos haar heeft Chelsea er nog nooit aan gedacht om het af te knippen.

– Mensen vragen me altijd: “Ben je niet van plan om het af te knippen?” Maar nee, hij is uniek, dus laat ik het zoals het is, zo zegt de moeder tegen de Mirror.

Je vraagt je misschien af hoe de schattige jongen er nu uitziet, en hij is natuurlijk nog steeds super schattig. Wat denk je ervan?

Zijn haar is nu iets minder pluizig, maar nog steeds heel schattig!

Wat een uniek haar, dit hadden we nog noot gezien! Deel met je vrienden als je het ook geweldig vindt!

11 gigantische honden die denken dat ze nog een puppy zijn

Klein jongetje ligt ziek op de bank, dan ziet de moeder wat opmerkelijks als ze de kamer inloopt