in

Deze baby ligt ondersteboven in het water tot de man ontdekt waarom deze niet beweegt

Toen de 28-jarige James Dowly en zijn vader langs een meer reden met de auto, The Mere in Ellesmere, in Engeland, merkten ze dat er iets in het water dobberde. Het zag eruit als een echte nachtmerrie – een baby lag in het water met zijn gezicht naar beneden, volkomen levenloos.

Ze stopten de auto in paniek en James sprong meteen 20 meter in het ijskoude water. De 28-jarige is zelf vader van een baby van tien maanden oud en had maar één doel: een leven redden.

– Het was net iets uit een horrorfilm. Ik had geen idee wat ik zou vinden toen ik erin sprong. Het was heel eng, zo zei James tegen de Independent.

Lees ook  Eigenaar komt thuis naar depressieve hond, krijg de schok van zijn leven als hij ziet wat de hond verstopt

Maar bij het zien van het levenloze lichaam begreep James meteen waarom het niet bewoog.

Het bleek dat de baby geen echte baby was, maar een pop met ware grootte.

– Mijn vader en ik konden niet vertrekken zonder bevestiging van wat het was of de hulpdiensten te bellen, zo zei hij. Als het een echte baby was, kon ik gewoon niet leven met de wetenschap dat ik er gewoon langs was gereden.

Het was eigenlijk het beste dat kon gebeuren omdat zo geen enkele echte baby in gevaar was. Maar James wordt nog steeds geprezen voor zijn daden, al denkt hij daar anders over.

Lees ook  Vrouw begint lied te zingen voor de olifant, zijn reactie daarop is erg bijzonder om te zien

– Ik denk niet dat het bijzonder dapper was, ik deed alleen wat ik hoop dat iedereen had gedaan. Ik voelde me echter wel een beetje een idioot toen ik uit het water stapte en een pop in mijn handen had, maar uiteindelijk is dit de beste uitkomst, zo concludeert hij.

Wij gaan volledig akkoord met James! Ook al lijkt het misschien idioot, dit was zeker en vast het beste dat hij in het water kon vinden!

Wanhopige Siberische tijger gaat voor deur in Russisch dorp liggen om hulp

Zweedse wordt verliefd op dakloze in Amsterdam en redt hem van de straat