in

Deze agent bedenkt een hele bizarre straf voor schelden met het woord ‘kanker’

De agent is er klaar mee dat mensen schelden met deze ziekte

Schelden met het woord ‘kanker’ is voor veel mensen een doorn in het oog. Hiermee worden niet alleen de mensen die kanker hebben gehad of hebben gekwetst, het is ook gewoonweg niet chique. Dit vond politieagent Kats ook en hij verzon een oplossing.

Bij schelden naar politieagenten wordt het woord veelvuldig gebruikt.

Kwaad tot erger

Hoe het schelden met deze ziekte is begonnen, is onduidelijk. Het begon als een toevoeging bij een al bestaand scheldwoord – we gaan geen voorbeelden noemen – en nu wordt het zelfs gebruikt als er niet eens gescholden wordt. Het gaat van kwaad tot erger en hier moet iets aan gedaan worden vindt Kats. Op zijn blog Verhalen van een Politieagent schreef hij over een gebeurtenis en hij bedacht een straf die hij passend acht.

Lees ook  Cute! Zo zag Monica Geuze er vroeger uit

Wildplassen

Tijdens zijn werk stuitte hij op een jongen die aan het wildplassen was. Toen ze hem een boete wilden geven, begon zijn vriend te schelden met de ziekte. Als de agenten op de jongen af willen lopen gaat hij ervandoor. “Daar staat onze held, achter een muur en om het hoekje kijkend”, schrijft Kats. Tijdens zijn vluchtactie struikelt de jongen over een betonnen paaltje. Kats: “Met geschaafde knieën en armen en een geschaafd gezicht wordt hij door mij geboeid. De grote mond is voorbij. Jammerend zit hij achterin onze politieauto. Ik moet u eerlijk bekennen dat we onze lach niet in konden houden, onderweg naar het bureau.”

Lees ook  ZIEN: Michael van der Plas opnieuw onder het mes

Oncologie

Nu bedenkt Kats een passende straf voor iedereen die met kanker scheldt: een werkstraf op de afdeling oncologie, zodat ze met eigen ogen kunnen zien wat deze vreselijke ziekte inhoudt en dat je dat niet licht op moet nemen.

Zo gaat het nu met ‘Married At First Sight’-koppel Chantal en Nikolai

Man verliest zijn levenslange, beste vriend. Dan gaat hij naar het asiel en vertrekt niet alleen …