in

Deze 28-jarige vrouw leed aan buikpijn – ze heeft nu ongewoon veel lichaamshaar

De 28-jarige Miranda Nodin uit Virginia leeft sinds haar tienerjaren met ongewoon veel lichaamshaar. Dit zorgde ervoor dat ze het niet gemakkelijk had bij het opgroeien en dit ging gepaard met oordelende blikken en pesten – maar nu heeft Miranda het scheermes voor eens en altijd weggesmeten, zo schrijft de Daily Mail.

Toen miranda 16 jaar oud was, kreeg ze plotseling ernstige pijn in de buik en moest ze naar de eerste hulp. Ze ontdekten toen dat Miranda leed aan het Polycysteus-ovariumsyndroom, een ziekte die eierstokovirëse aan de eierstokken veroorzaakt en vaak leidt tot veel testosteron in het lichaam.

Lees ook  Man mag 1 minuut volledig gratis winkelen in Jumbo en doet dan dit..

– Ik werd om drie uur ‘s nachts wakker met hevige buikpijn. De artsen vonden een gebarsten cyste op een van mijn eierstokken, zo vertelde Miranda tegen de Daily Mail.

Voor Miranda resulteerde de ziekte niet alleen in ongewoon lichaamshaar, maar ze had ook pijn aan het bekken en kwam gewicht bij. In de loop der jaren heeft de 28-jarige er alles aan gedaan om haar conditie geheim te houden, maar 12 jaar na haar diagnose legt ze uit dat het beu is om zich te verstoppen.

Lees ook  Deze 2-jarige rookte 40 sigaretten per dag – zo ziet hij er vandaag uit

Tegen de Daily Mail vertelt Miranda dat ze soms vijf uur zou spenderen om wanhopig te proberen al het lichaamshaar te scheren. Maar nu heeft de 28-jarige ervoor gekozen om het scheermes weg te gooien en de oordelende ogen van de buitenwereld te negeren. In plaats daarvan probeert ze zich nu te concentreren op iets belangrijkers – zichzelf liefhebben.

– Van jezelf houden vereist werk. Het is hard werken. Maar het is de meest lonende taak die je ooit kunt doen.

Gino vertelt hoe het echt met Deborah ging na het kampvuur

Deze motorrijder filmt een bestuurder die gevaarlijk van de weg afrijdt – ze ontdekken dan wat de oorzaak is