in

Deze 27-jarige vrouw dumpte haar vriendje en is nu samen met zijn vader: “We gaan trouwen”

Vier jaar geleden ontmoetten de 27-jarige Jamie-Rae Robertson en de 49-jarige Andy Pinder elkaar op een zondagmiddag. Jamie besefte direct dat ze erg geïnteresseerd was in Andy, maar er was echter een groot probleem: ze was namelijk samen met zijn zoon en niet met hem.

Tegen de Mirror vertelt Jamie-Rae nu over de vreemde situatie:

– Andy’s zoon is een geweldige kerel, maar hij was niet geschikt voor mij. Andy was samen met een andere vrouw en ik was samen met zijn zoon, maar ik wist meteen dat hij de juiste was.

Lees ook  Jong gezin dood aangetroffen in hut. Nu waarschuwt de politie voor deze “stille doder.”

Andy vertelt ook het volgende over de situatie:

– Het was een groot taboe en erg gecompliceerd, daarom probeerden we eerst gewoon vrienden te blijven. Maar dit bleek echter onmogelijk te zijn, en uiteindelijk konden we onze gevoelens niet tegenhouden.

Jamie-Rae dumpte haar vriendje en had toen een korte relatie met haar ex waardoor ze zwanger raakte. Maar ze had nog steeds gevoelens voor Andy en ze contacteerde hem toen om hem te vertellen hoe ze zich voelde.

Lees ook  Toen ze 72 was, zei ze dat ze de ware liefde had gevonden in een 19-jarige man op haar verjaardagsfeestje

Een bruiloft wordt gepland

Nadat ze beviel van haar baby, gingen ze op een eerste date en ze besloten toen al om hun relatie met hun familie te delen. Ze vreesden het ergste, maar tot hun grote verbazing werden ze gesteund door zijn dochters en zelfs door de gedumpte zoon.

En nu gaan ze trouwen! Volgende zomer al!

Dit verhaal bewijst nogmaals dat je liefde kunt vinden waar je het het minste verwacht. We wensen Jamie-Rae en Andy het allerbeste toe!

Als je iemand kent die dit jaar een griepprik overweegt, laat hem dan dit zien

Stewardess redt tien maanden oude baby die uit de armen van zijn moeder valt