in

Deze 23-jarige verwacht een drieling maar dan kunnen de artsen niet geloven wat ze zien

Becki Jo en haar vriend Liam wonen in Liverpool in Engeland, samen met dochter Indiana. Becki Jo wilde al enige tijd een broertje of zusje voor Indiana, zodat ze niet alleen zou zijn. En toen werd Becki Jo zwanger. Maar deze zwangerschap had echter nog heel wat verrassingen in petto, zo schrijft de Daily Mail.

In het begin van haar zwangerschap had Becki-Jo vrij veel last van misselijkheid en hoofdpijn. Becki Jo had heel vlug door dat dit een heel ander soort zwangerschap zou worden dan bij haar eerste kind. En bij de eerste echo, wordt werd dit voorgevoel bevestigd.

Becki-Jo bleek namelijk in verwachting te zijn van een drieling, en dit was voor haar en haar man een schok, waar ze even van moesten bekomen!

Lees ook  Hondje uit snikhete auto gered in Tilburg

De rest van de zwangerschap verliep gelukkig goed, tot er zich in de 31e week complicaties voordeden. De weeën waren begonnen, maar de baby’s waren nog te klein om geboren te worden.

Uiteindelijk beviel Becki-Jo met behulp van een keizersnede van drie jongetjes: Roman, Rocco, en Rohan. Ze wogen slechts 1,6 kg en bleven nog zes weken op de intensive care voordat de jongens naar huis mochten.

De artsen in het ziekenhuis hadden in eerste instantie niet meegegeven dat de jongens eeneiig waren. Maar toen de jongens thuis waren merkte iedereen op dat ze wel héél erg op elkaar leken. Becki-Jo liet dit daarom verder onderzoeken.

Lees ook  Bas (24) werd na opmerking doodgeschoten: ‘Schutter raakte hem tweemaal, keek en liep koelbloedig weg’

Toen bleek dat de jongens inderdaad een eeneiige drieling waren, wat heel zeldzaam is.

De ouders van het stel hebben behoorlijk veel moeite om het onderscheid te zien tussen de kleine jongens, vooral als ze slapen. Toch vond Becki-Jo een manier, ze hebben verschillende moedervlekken. Bovendien zijn de karakters van de jongens ook vrij verschillend.

Zus Indiana is dan ook heel blij met haar broertjes en is een heel blij als ze kan helpen met haar moeder.

De kans dat iemand een eeneiige drieling baart wordt geschat op een in een 200 miljoen. Dit komt dus helemaal niet vaak voor!

We wensen deze unieke drieling al het geluk van de wereld. Deel deze prachtige foto’s met je vrienden!

Deze hondenpuppy was aan het verdrinken – maar dan redt een motorrijder het hondje met een plastic flesje

Stewardess adopteert eenzame zwerfhond die elke dag trouw buiten het hotel op haar wachtte