in

Deze 18-jarige man werd gekweld door hevige buikpijn totdat een positieve zwangerschapstest alles verklaarde

Byron Geldard uit het Verenigd Koninkrijk had lange tijd last van hevige buikpijn, en artsen, ondanks vele onderzoeken, konden het niet verklaren. Ze vroegen zich af of het niet een heel gewone pijn was, maar Byron weigerde ze te geloven, zo schrijft de Telegraph. Slechts enkele dagen nadat hij de school had verlaten, ontving hij de volgende boodschap: hij zou een zwangerschapstest moeten gaan doen.

Byron dacht eerst dat de buikproblemen niet zo gevaarlijk waren, maar na een vakantie met zijn vrienden, kreeg hij er genoeg van en verliet hij de groep om een dokter op te zoeken.

De arts vond een gezwel in zijn lichaam en hij kreeg onmiddellijk de opdracht om een echografie te doen. De antwoorden toonden het ergste: een tumor groeide in hem en verspreidde zich naar de longen. De artsen ontdekten dan vlug dat het kanker was, maar er waren meer tests nodig om de soort kanker te bepalen.

Lees ook  Deze vrouw werd op 64-jarige leeftijd zwanger!

– Er waren vier of vijf verschillende soorten kanker die de artsen vermoedden, zo legde Byron uit. Maar ik begreep niet wat gebeurde.

Wanneer hij de kamer verliet, viel hij flauw.

Toen hij op bezoek ging naar de volgende arts, vroegen ze hem om een zwangerschapstest uit te voeren. Byron dacht eerst dat ze een grap maakten, maar toen ze de vraag herhaalden, besefte hij de ernst.

Het resultaat was positief en in slechts een paar minuten konden ze hem diagnostiseren met stadium 4 teelbalkanker. Volgens de Telegraph wordt een zwangerschapstest voor teelbalkanker meer en meer gebruikt, omdat de ziekte hetzelfde hCG-hormoon produceert als de foetus van een zwangere vrouw.

Lees ook  Vreselijk drama voor de vrouw van Patrick Kluivert

– De dag na de diagnose ben ik begonnen met de behandeling van chemotherapie.

In december werd Byron behandeld en slechts een maand later ontving hij een positieve boodschap: hij was kankervrij!

– Het was een vreemd gevoel om te weten dat ik me weer goed kon voelen. Je verwacht dan dat je terug een normaal leven gaat leven, maar mijn hele wereld was veranderd, zo vertelt hij tegen de Telegraph.

Hij concludeert dan het volgende:

“Het enige dat ik nu wil doen, is mijn boodschap verder verspreiden. Kanker is niet langer een doodvonnis, en ik wil dat iedereen die in dezelfde situatie terecht komt dit weet.”

Man is lekker aan zwemmen wanneer een olifant naar hem toe rent, niemand had de reden verwacht

Deze moeder werd boos over de tekst op een waslabel: “Ik dacht dat het een grap was, maar dat was het niet”