in

Depressieve pitbull geeft geen krimp. Maar niemand verwacht dat kleine jongen 2 dagen later zou komen opdagen.

In Nieuw-Zeeland werd een doodsbange en eenzame pitbull gered door bezorgde vrijwilligers. De kleine meid moest zichzelf zien te redden op de straten. Ze waren bezorgd dat ze gewond zou raken – of erger. Ze konden haar vangen en brachten haar over naar Christchurch Bull Breed Rescue, waar asieleigenaar Abbie Van Der Plax de droevige hond een kennel gaf. De vrijwilligers doopten haar Nala en ondanks het feit dat ze nu vers water, heerlijk hondenvoer en een warm hondenbedje had, weigerde Nala uit de hoek van het kennel te komen.

Lees ook  Mikayla verdient meer dan 72.000 euro per jaar, met dit trucje..

Abbie zat twee dagen lang op de grond voor het kennel van Nala en probeerde het vertrouwen van de doodsbange hond te winnen. Maar niets werkte. Nala beefde van angst en was bang van zelfs goed bedoelende vreemden. Ze gromde ook om iedereen op afstand te houden. Maar Abbie weigerde deze droevige meid op te geven.

Ze wist dat Nala vroeger wellicht iets fout was overkomen, maar als iemand door die bolster zou kunnen breken, zouden ze een lieve hond ontdekken die gewoon geliefd wilde worden. Omdat haar inspanningen niet werkten, zorgde Abbie voor versterking. Ze vroeg haar zevenjarige zoon Zack om naar het asiel te komen om te zien of hij de muur rond Nala kon slopen.

Lees ook  Bekijk hier de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

Meer dan vijf miljoen mensen zagen de video van wat er gebeurde van zodra Zack naar de kennel van Nala stapte. Je zult het niet geloven!

Video toont het moment waarop een jongen in een rolstoel voor het eerst op de schommel gaat.

Mama houdt baby’tje van 340 gram voor het eerst vast – roert iedereen in de kamer tot tranen toe.