in

Depressieve hond zit 2 jaar lang moederziel alleen in het asiel. Dan ruikt ze plotseling iets vertrouwd.

Toen Pakita arriveerde in het hondenasiel El Arca Animal Partido de Mar Chiquita in Argentinië, hoorde het personeel dat ze op straat mishandeld en verlaten werd aangetroffen. Pakita werd met open armen ontvangen door de vrijwilligers, inclusief Silvia Ferreyra. De hond verbleef 2 jaar lang in het asiel. Het personeel kon de eigenaar of iemand die meer wist over de hond nooit vinden.

Helaas voelde Pakita zich erg eenzaam, depressief en was erg teruggetrokken. De kans dat ze ooit geadopteerd zou worden slonk met de dag. De jonge honden werden altijd uitgekozen voor Pakita.

De vrijwilligers deden hun best om een nieuwe thuis te vinden voor Pakita. Ze besloten om een foto van haar te maken en op Facebook te posten om de aandacht van potentiële adoptiefamilies te wekken.

Lees ook  Hij werd verwittigd om niet met de jonge vrouw te trouwen, maar toen hij stierf, liet hij zien hoe slim hij is

Dit was echter geen eenvoudige opdracht.

Pakita keek altijd naar de grond of draaide haar hoofd wanneer het tijd was om de foto te maken. Uiteindelijk slaagden ze erin om een foto te maken die goed genoeg was om op het internet te posten.

“We kregen onmiddellijk een bericht van een vrouw die zei dat de hond van haar zoon was en dat hij naar haar op zoek was”, vertelde Silvia aan The Dodo.

De vrouw zei dat haar zoon, Ariel Naveira, dacht dat hij Pakita nooit meer zou terugzien. De zoon arriveerde de volgende dag in het asiel om te kijken of Pakita echt zijn hond was. Uiteraard moest ook Pakita overtuigd worden dat Naveria inderdaad haar eigenaar was.

Lees ook  15-jarige overleden aan overdosis XTC na week in coma

Toen ze Pakita naar haar eigenaar brachten, was ze aanvankelijk niet zeker wie hij was.

Ze verstopte zich achter het been van een van de vrijwilligers en snoof voorzichtig in het rond. Uiteindelijk begon ze een vertrouwde geur op te vangen en je kunt het precieze moment zien waarop ze beseft wie Ariel is. Het is zo’n prachtig moment.

Pakita is zichtbaar overweldigd van vreugde en overstelpt hem met kussen.

Pakita is zo blij dat ze begint te blaffen en te huilen. Alsof ze vreugdetranen in haar ogen heeft. We zijn zo blij dat deze twee herenigd werden!

Mama’s buik staat vol blauwe plekken. Dan bekijkt de dochter de echofoto van dichterbij en verstijft.

Bruiloft van koppel verstoord door de politie die een vermoedelijke drugsdealer achtervolgde.