in

Nieuwe beelden van deelnemer trouwstoet die agent knock-out slaat in Rotterdam

Het was terecht groot in het nieuws, op vrijdag 30 augustus 2019. Een politieagent die deelnemers van een trouwstoet aansprak op hun gedrag in het verkeer, werd door één van de feestvierders knock-out geslagen.

Van het voorval op de Westzeedijk in Rotterdam zijn nu aanvullende beelden beschikbaar. Daarop is te zien hoe de dader van de m*shandeling de agent van achteren neersloeg.

Gevaarlijke situatie
De trouwstoet, hoe feestelijk wellicht ook bedoeld, zorgde die middag voor veel overlast en leverde ter hoogte van De Boompjes een gevaarlijke situatie op.

LEES OOK!
Zien: Wat is er aan de hand met de lippen van Bridget Maasland?

De auto’s die bij de stoet hoorden, blokkeerden de weg voor andere gebruikers. Daarnaast was een aantal wat al te vrolijke mensen óp de auto’s gaan zitten in plaats van erín te blijven.

Enorme klap
Logischerwijs moest de politie optreden. Helaas liep dat voor één van de agenten heel pijnlijk af. Hij verzocht een paar mensen uit de groep om zich minder gevaarlijk te gedragen en moest dat bekopen met een enorme klap tegen het hoofd, waardoor hij korte tijd buiten westen raakte.

LEES OOK!
Baby braakt na kinderopvang, scans tonen hersenbloeding van klap op hoofd.

Getuige gezocht: bestuurder BMW
Direct na de klap draaide vanuit een zijstraat een donkerkleurige BMW de Westzeedijk op. Met de bestuurder van die auto komt de politie graag in contact, want deze persoon is mogelijk een belangrijke getuige.

Dit is Storm, een Nederlands paard die elk meisje jaloers kan maken

Slapend meisje (14) overlijdt door ontploffende smartphone: ‘Kan het nog steeds niet geloven’