in

De zoon praat met de buik van zijn moeder – hij krijgt dan een onverwacht antwoord wanneer de baby reageert

Tijdens een zwangerschap merken we hoe de baby groeit en een klein mensje aan het worden is. Op 1 februari heeft Cassidy Petterson een video op haar Facebook-pagina geüpload, om haar volgers eens goed te laten lachen.

In het clipje, toont de moeder haar buik aan haar 3-jarige zoon. Mason is de oudste en zal nu een klein zusje krijgen. Dit is dus niet de eerste zwangerschap voor Cassidy en ze weet hoe een baby soms kan schoppen of bewegen en hoe dit van buitenaf kan worden waargenomen.

Mason wilde zijn toekomstige zusje leren kennen en deed dit door tegen de buik van zijn moeder te praten. De buik van de moeder werd groter en groter en dat fascineerde de kleine jongen. Hij hield ervan om met zijn kleine zusje te praten en hoopt dat hij haar snel zal kunnen begroeten.

Lees ook  Jongen ziet kitten die niet kan lopen en besluit haar leven te veranderen

In de video hieronder, gefilmd door mamma Cassidy, leren we een van deze gesprekken kennen en dat is het schattigste wat we in lange tijd hebben gezien!

De kleine jongen ligt op het bed naast zijn moeder en praat tegen de buik van zijn moeder. Niemand verwachtte echter de reactie van Mason wanneer de buik reageert op zijn stem.

Lees ook  Ambulance rijdt met patiënt naar het strand zodat ze nog één keer de oceaan kan zien

Wat een prachtig moment tussen broer en zus dat de familie zich voor altijd zal herinneren. Dit is het begin van een levenslange broederlijke vriendschap, dat is duidelijk! De jongen is heel schattig en het kleine zusje lijkt zijn stem al te herkennen.

Is dit niet het schattigste dat je in lange tijd hebt gezien? Deel de video met je dierbaren als je hier ook mee akkoord gaat!

Zeehond kwam uit de zee tevoorschijn om een kus te delen met een hond.

Deze 98-jarige vader ontdekt hoe oud hij eigenlijk is en kan zijn oren dan niet geloven