in

De woedende 23-jarige buigt zich over haar slapende vriend. 2 uur later kijkt hij in de spiegel en krijgt hij bijna een hartaanval.

De 23-jarige Natalie Weaver verheugde er zich op om een mooie zondag met haar vriend Stephen Hall door te brengen. Maar de Brit uit Castleford was tot zes uur ’s ochtends met vrienden op stap geweest, en moest uiteraard eerst zijn roes uitslapen. Een boze vriendin krijgt de 26-jarige met geen stokken wakker.

Natalie stoomt van woede – en besluit om het Stephen betaald te zetten. Ze neemt haar make-upattributen en gaat aan de slag. Oogschaduw, lippenstift, valse wimpers – haar vriend krijgt het hele programma.

Lees ook  Er bestaat een armband die je een schok geeft als je te veel geld uitgeeft of te veel fastfood eet.

Zelfs toen ze hem kunstnagels aandeed, werd Stephen niet wakker. “Ik ben verbaasd dat hij maar bleef slapen, ondanks mijn luid gelach”, zegt Natalie, die de hele transformatie uiteraard op foto vastlegde.

Uiteindelijk werd de 26-jarige toch wakker toen hij met een van zijn valse, scherpe nagels aan zijn gezicht krabde. Met slaperige ogen keek hij in de spiegel en besefte niet meteen wat hij zag. “Hij was best geschokt maar niet boos”, zei Natalie

Lees ook  Is dit de domste inbreker ooit?

“Het deerde me niet en ik vond het wel een geslaagde grap”, zie Stephen die als loodgieter werkt. “De volgende ochtend om 4 u ’s ochtends raakte ik een beetje in paniek want ik wilde echt niet met die valse nagels werken. Ik brak ze af, wat een tamelijk pijnlijke aangelegenheid was. Maar ik zag er zeker niet slecht uit. Ik zou een mooie vrouw zijn.”

DEEL dit hilarische verhaal met je vrienden!

2 moslimmeisjes worden lastiggevallen op de trein – dan komen 3 helden tussenbeide en gebeurt het ondenkbare.

Woeste vrouw knipt het geslachtsdeel van haar ontrouwe man af. In het ziekenhuis doet ze het vervolgens nogmaals!