in

De vrouw zorgt ervoor dat de hond de beste laatste dag van zijn leven krijgt, zo mooi!

Zelfs als alle hoop verloren lijkt, is er altijd nog liefde te geven. Dat is in ieder geval wat Sophiane Nacer je zal vertellen. Toen ze hoorde dat Shelter Adams County Animal Shelter in Colorado, Verenigde Staten een hond had die nog maar een aantal dagen te leven had, wist ze dat ze wat moet doen.

De hond had meerdere tumors op zijn gezicht en daardoor niet lang meer te leven. Sophiane wilde er voor zorgen dat de hond wist dat hij nog steeds geliefd was. Ze besloot om de hond een waardige laatste dag te geven, schrijft Animal Channel.

Het arme dier heette “Hippo” en zat al een tijdje in zijn hok in het asiel, toen Sophiane hem kwam ophalen. De hond had veel pijn door zijn tumors, dus Sophiane was bang dat hij niet mee zou willen komen met haar.

Lees ook  Dit zijn de eerste deelnemers van Wie Is De Mol? 2020!

Hij begon echter meteen te kwispelen, toen hij Sophiane zag. Ze wist dat hij nog genoeg kracht had voor één laatste avontuur. Ze had een perfecte dag voor Hippo geplant, waar ze samen van zouden genieten.

De eerste stop was de “Starbucks”. In de Verenigde Staten hebben ze speciaal voor honden een “drankje” genaamd de Puppuccino. Het is gewoon slagroom, waar honden dol op zijn. Hippo was geen uitzondering.

Lees ook  Lisa (32) was verslaafd aan s*ks: 'Ik leidde jarenlang een dubbelleven'

De volgende stop was het park, waar ze konden spelen. Hippo maakte zelfs een paar nieuwe vrienden en kreeg vervolgens een luxueuze maaltijd. Hippo kon genieten, maar aan het einde van de dag was hij volledig uitgeput en sereen.

Sophie nam hem mee naar huis, waar hij zou worden ingeslapen. De dierenarts had een kleine gegrilde kip meegenomen. Hippo genoot van zijn laatste maaltijd. Daarna werd hij ingeslapen.

Wat een prachtige actie van de vrouw. In de onderstaande video kan je een deel zien van de hond zijn laatste dag. Zijn laatste dag, was een van zijn mooiste dagen en zou zullen we hem herinneren!

Moeder krijgt na 40 jaar gelijk: haar baby lag niet in z’n grafkistje

Uren na overlijden te vroeg geboren zoontje scoort speler een touchdown