in

De vrouw ontdekt een kreupel dier naast haar huis – onderneemt meteen actie als ze ziet wat het is

De 85-jarige Gwen Maxwell wou op een dag een wandeling gaan maken. Toen zag ze een dier, waarvan ze dacht dat het een puppy was, de straat oversteken. Ze kon van een afstandje zien dat het niet goed ging met het dier, schrijft Fox.

Toen ze het dier benaderde was ze gechoqueerd; het dier, wat geen puppy bleek te zijn, zat helemaal onder de cactus en naalden. Het dier bleek een kleine coyote te zijn. Er zaten zeven grote stukken cactus aan het dier vast, onder andere op zijn schouders, benen en kop.

Uit puur paniek en niet wetende wat ze moest doen belde de vrouw haar buren. Die wisten er echter ook geen raad mee en vielen bijna flauw toen ze het arme beestje zagen. Het is ook een gruwelijk gezicht om te zien.

Lees ook  Deze moeder werkt als een stripper en speelt in p*rnofilms: “Het maakt me een betere moeder”

Na een tijdje spotte de vrouw een coyote die in de schaduw dichtbij zat verstopt. Dit was waarschijnlijk de moeder die een oogje op haar kleintjes hield. Ze liep een en weer en hield mijn tuin in de gaten verklaarde Gwen.

Gelukkig arriveerde hulp, twee mannen van de nabijgelegen golfbaan kwamen de pup redden van al de naalden. Met een paar handschoenen en een pincet gingen ze aan de slag.

Lees ook  Bodybuilder werd toegang tot wc geweigerd nadat zijn stomazak was beginnen lekken.

De pup was opvallend heel kalm tijdens het proces. Het zag er niet uit dat hij agressief kon worden; alsof hij wist dat hij geholpen werd. De pup zag er ook best schattig uit toen hij helemaal bevrijd was. De coyote had natuurlijk nog wel wonden, maar die kunnen nu gaan helen.

De pup werd vrijgelaten om weer de natuur in te trekken toen ze alle naalden uit hem hadden gehaald. Wat een mooie actie van de mensen! Deel het artikel met je vrienden en familie als je het daar mee eens bent.

Deze drie kinderen vragen de vriendin van hun vader om een cadeau te openen voordat ze dan knielen

Meisje moest een rolstoel en krukken gebruiken, totdat deze hond haar leven ingrijpgelijk veranderde