in

De vrouw in de Mercedes vertikt het om de poep van haar hond op te ruimen – dan gebeurd dit!

Een hond hebben is een grote verantwoordelijkheid. Een van de dingen die daar bij hoort is het opruimen van de troep van je hond, en daar valt het opruimen van hondenpoep onder.

Hondenpoep veroorzaakt overlast zoals het bevuilen van speelplekken voor kinderen en van recreatiegebieden, geuroverlast en viezigheid aan de schoenen.

In de landelijke wetgeving is geen specifieke regelgeving opgenomen over hondenpoep. De gemeente maakt plaatselijke regels. Dit is vaak in de vorm van losloopgebieden en gebieden die verboden zijn voor honden en ook gebieden waar honden verplicht aan de riem moeten.

Lees ook  Siamese tweeling werd wereldberoemd toen ze 14 jaar geleden werden ‘gescheiden’ - zo zien ze er nu uit

Toch zijn er overal, ook in Nederland, mensen die het vertikken om hondenpoep op te ruimen. Dat is precies wat er gebeurde in de onderstaande video die in Rusland werd opgenomen.

Om hondenpoep in het gras niet op te ruimen is één ding, maar om hondenpoep op de straat of stoep te laten liggen is helemaal asociaal.

De vrouw in de onderstaande video vraagt dan ook “Waarom raap je je hondenpoep niet op” aan de vrouw in de auto, het baasje van de hond. Die begint vervolgens moeilijk te doen en boos te worden dat ze gefilmd wordt.

Lees ook  Vermiste Hania (12) vermoedelijk bij deze Engelssprekende man

Wat de vrouw, die filmt, dan doet is echt geniaal, de andere vrouw heeft waarschijnlijk haar lesje wel geleerd. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een grappige video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Het stel wordt betrapt terwijl ze s*ks hebben in het park – de straf van de rechter is briljant

Utrechts spookhuis zó eng dat bezoeker per ambulance naar ziekenhuis moest