in

De vriendin van Tim Hofman laat niets aan je verbeelding over!

Na drie keer met een studie gestopt te zijn, Taal & Cultuurstudies, Nederlandse taal en Communicatiewetenschappen, werd Tim Hofman op 1 januari 2011 toegelaten tot BNN University.

Na BNN University afgerond te hebben begon hij bij 101 TV als verslaggever voor TimTV en 101 Timeline.

In 2016 verscheen het YouTube-kanaal/programma #BOOS, waarin Hofman te zien is als presentator. In het programma helpt hij mensen met het oplossen van hun problemen.

Lees ook  Familie neemt afscheid van mama met Alzheimer. Dan kijkt dochter naar papa en beseft hartverscheurende waarheid.

Later werd het programma uitgebreid met een speciaal onderdeel in de politiek, deze verscheen onder de naam #POLERTIEK.

Hierna werd het programma in 2017 uitgebreid met #BOOS BELGIOOS, het programma heeft hetzelfde format als #BOOS maar speelt zich dan af in België.

In 2018 werd het uitgebreid met #BOOS BEJAARDENSOOS, het programma heeft wederom hetzelfde format als #BOOS maar is dan voor ouderen. Maar we zijn hier nu natuurlijk voor zijn vriendin!

Lees ook  Dapper meisje dat met “kinderalzheimer” leeft vertelt haar ouders voor de laatste keer dat ze van hen houdt.

Vriendinnetje van Tim Hofman
Gisteren won de presentator maar liefst 3 prijzen op het Gouden televizier-Ring Gala, maar daar zijn we hier niet voor. Waar wel voor? Zijn vriendin!

En we moeten zeggen, dat heeft hij aardig goed voor elkaar gekregen. Zijn vriendin is namelijk Lize Korpershoek. Een jongedame die ook erg populair is op Instagram. En dat is niet voor niets gokken we:

Moeder van twee kinderen gebruikt veiligheidsband uit angst voor kinderontvoering

Miljuschka Witzenhausen wint prijs met meest gewaagde jurk op Televizier!