in

De vriendin staat erop dat hij zijn hond afstaat, maar dan plaats hij deze advertentie online

Je zal het misschien niet geloven maar er zijn mensen die niet van dieren houden. Dat is prima, iedereen zijn ding. Je zal ook wellicht weten dat er mensen zijn die niet zonder huisdier kunnen leven, misschien ben jij daar wel een van.

Het mag overduidelijk zijn dat deze soort mensen niet echt bij elkaar passen als het op relaties aankomt. Daar kwam een man genaamd Getzen ook achter. Na vier jaar een relatie hebben gehad trokken ze bij elkaar in.

Getzen had echter nooit gedacht dat zijn vriendin zijn hond genaamd Molly zou haten. Het ging zelfs zo ver dat zijn vriendin hem een ultimatum gaf: de hond weg of zij weg.

Lees ook  Priscilla vertelt openlijk – ze onthult nu hoe de laatste levensdagen van Elvis Presley waren

De gedachte om afscheid te nemen van zijn geliefde hond Molly was ondraaglijk. Nadat hij rustig over de situatie had nagedacht besloot hij de volgende advertentie op Craiglist(een soort Marktplaats) te zetten:

“Mijn vriendin houdt niet van mijn hond Molly, dat is waarom ik een nieuw thuis voor haar moet zoeken. Ze is een vol ras en uit een goede buurt, we hebben vijf jaar samen gespendeerd. Ze houdt van spelletjes spelen maar ze is niet bepaald goed opgeleid. Ze heeft lang haar dat veel zorg eist, net als haar poten. Ze houdt ervan om verwend te worden. Ze slaapt niet veel en is erg luidruchtig s ’nachts. Ze slaap vaak als ik aan het werk ben. Ze eet alleen het duurste en beste eten. Ze zal je nooit begroeten na een lang dag werken en ze geeft je niet onvoorwaardelijk liefde. Ze bijt niet maar blaft wel je kop eraf. Dus….. als iemand geïnteresseerd is in mijn 30-jarige egoïstische vriendin, kom haar snel ophalen! Mijn hond en ik willen er snel vanaf zodat we weer verder kunnen.”

Lees ook  Klusjesman doet een mysterieuze ontdekking als hij dit verborgen luik opent

Een paar dagen later schreef Getzen bij de advertentie dat zijn vriendin terug was naar haar ouders en dat Getzen en zijn hond op zoek waren naar een nieuwe partner. Wat een geweldige reactie! Zou jij ook zo hebben gereageerd?

Trein raakt betrokken bij dodelijk ongeval en inzittende schrijft NS indrukwekkend bericht

12 foto’s die bewijzen dat katten echt geniaal zijn